libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 daj vedieť,ak by si niekedy okolo išiel,bývam asi 23km napr.od Hodonína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 a v Košiciach nebol nikto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 To je už moc daleko. Ale jako malej jsem byl na Zemplínské šíravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 bohužiaľ ani ja...len v Tatrách v rámci lyžiarskeho výcviku na učňovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Toho roku sme Europske hlavne mesto kultury. Takze politici sa tu zase nabalia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Jen mě tak napadlo,možná by nebyl od věci nějaký ten sraz na pomezí jižní Moravy a jihozápadního Slovenska. Kolikpak je tady členů z těchto končin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 (editace) Dokoukáno: Já padouch 2 Ještě někde musim sehnat plyšáky z padoucha Editováno: 10. Červenec 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Pavouku pis si me sice je to vychod cr ale poznat osobne lidi zo slovenska by bylo perfekrni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Tak to určitě,ale ještě se nic neorganizuje. To byl jen zkušební výstřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 a já zas nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 V klidu, já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 to si mě uklidnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 daj vedieť,ak by si niekedy okolo išiel,bývam asi 23km napr.od Hodonína zo Senice som mal kolegu, děsný kokot ... ale nic proti libero, ty si výnimka ... kokoti su aj u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Malto ..ešteže nie som priamo zo SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 a na Kunovskej prihrade sme boli na prvej rodinnej dovolenke, bolo to v minulom storociu aj tisicrociu ... 1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 to si tam možno zažil aj moju švagrovú..tá tam robievala kedysi na recepcii..teda aspoň si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 možno hej, ale je to takých liet ... boha jeho som tak starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 (editace) Koukám Malto,že fušuješ do slovenštiny. Ale máš tam chybky - priehrada,nějak ti vypadlo "e",no a ty koncovky "iu" se mě taky moc nezdají. Editováno: 10. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 od toho tu mám korektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 ja to prečítam aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Je mi to jasné,jen mě to praštilo do oka. Však tady se vždy nějak domluvíme. Já sám,i když jsem do slovenské školy chodil,se už nějak neodvažuji psát slovensky i když jinak mluvě,nebo psanému textu,ještě rozumím celkem dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 chlapci musím vás opustiť (teda dnes) ...pekný zbytok večera prajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Tobě též. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 to mi teď omylem v práci objednali příručku na Excel ve slovenčině a to je počteníčko ... našel jsem tam takový speciální výraz pro sešity, ale nějak si zrovna na něj nemohu vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.