Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pozeram, ze ovladanie asi funguje :)

--

Z mobilu

a to pozadí, to jsou panoramata  :kol-47:

Libore to je ještě škaredý výhled ;)

Kuš, je to pěkný, pokud to pěkně půjde, možná budem "sousedi" :D

Libore nerikej ze se zde k nam budes stehovat ? To tu mame tak dobre servisy :D ?

Uvidíme jak to dopadne, ale jestli tak kvůli rodině a práci  :kol-47:

Tyjo to jsou mi novinky a abych řekl pravdu nevadilo by mi kdyby se tady ukázal klubák s takovým autem kterého navíc znám :D

Moje auto nikdo nezná, seriová Fabka :D

Uvidíme, bydlení je v pohodě, máme pár bytů v merku, jen tu práci doladit, a pak akce kulový blesk ala stěhování přes celou čr  :kol-47:

Kde mate neco vyhlidle ? V jakem meste jestli to neni tajne ?

Tak můžeš hádat :-D

A tak Havr dobry vyber :kol-47: , ale kdyz to tak vemu uz se to tu pomalu vylidnuje a na Sumbarku bydlet bych nikdy nesel.

Líbil se nám byt na Podlesi :-)

Jsem bydlel asi 20 let na hranici mesta a podlesi s kosem na odpadky jsem uz chodil do podlesi :D . Na podlesi je fajn akorat ne blizko Merkuru bo tam stehuji neprizpusobive obcany tak banda co tam nahore bydli furt nadavaji na ne ze porad neco vykradene a tak. Ale jestli je to pravda tot otazka nemam ted zadny kontakt s nikym kdo tam bydli. Jen se to pise v diskusich na internetu.

Upraveno od ASPIRE

To nám taky řeklo pár lidí, uvidíme jak to dopadne, rád bych i něco s garáží, ale to je asi bez šance

No to verim a pokud bude tak to bude hodne drahe bo ty garaze co maji v baraku jsou moc fajn a hodne zadane. Kamos ma taky vchod kde jsou ty garaze  a rikal ze ziskat tu garaz je az skoro nemozne. A proto taky stoji porad venku a na ty garaze jen mlsne kouka.

Ale pro ten klid. A nebo nějaké předměstí, kde bude klid a ne tolik menšin :-D

pls o info jak přesný rozměry má zadní okno fabia hat.?

• 2 týdny později...

Nazdar pani, nejako to tu vymrelo :D

Trošku :D

ee, troškuku viac  :D

Upraveno od wirer

No jo hospody už nejsou co bývaly :D

každý zamestnaný, robota, rodina, atď...

No jo hospody už nejsou co bývaly :D

Jo jo krásnou obyčejnou 4ku abys hledal jak Sherlok Holmes,když si zavzpomínám na roky kolem 88/89/90 kterák krásně v Praze bylo.Na jednu kousek od věznice na Ruzyni vzpomínám nejvíc,sice už nevím jméno,ale tácky porcelánové,pivo pouze z pulitru s uchem a k jidlu utopenec,syrečky a max ohřátej párek no krásně bylo.(dnes už takovou hospůdku ani na vesnici skoro nenajdeš) http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2011/01/26/je-20-let-po-privatizaci-podivejte-se-jak-dopadly-/#utm_source=aktualne.centrum.cz&utm_medium=gallery-hint

Ať žije google-tady jsem prochlastal mládí :kol-28:  https://maps.google.cz/maps?ll=50.080391,14.314456&spn=0.000881,0.002411&t=h&z=19&brcurrent=5,0,1&layer=c&cbll=50.080391,14.313943&panoid=VY_Z9iJmAKsygytAV9ih5A&cbp=12,3.32,,0,1.54

s12274.gif

Upraveno od Vlasta

Tak už jsem zase tady :)

post-77037-0-98432800-1393711367_thumb.j

Dnesna ranna namraza, podla auta 0,5℃

8e6aqe7a.jpg

Upraveno od wirer

0.5C :o :o  u nás na západe bolo na obed 12,5C :p 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.