Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Aha aha..

No co swing dokáže... Moc toho není, žádnou rychlost ani hlasitost ti podle rychlosti neupraví. Přehrává CD i MP3, pokud máš MEDIA-IN díru tak i třeba z USB Flash disku, dále přehrává třeba z MP3ky přes AUX (jack 3.5) a samozřejmě radio.. kalsika.

Co se týče funkcí které to ukazuje o autě, tak snad jen pokud budeš mít, tak parkovací senzory, kde ukazuje autíčko a čárky podle toho jakou vzdálenost máš za sebou a ještě na displeji svítí venkovní teplota, jinak nic. Jediné jeho plus je, že do auta pěkně zapadne a téměř se nekrade jako jedno z mála originálních rádii.

TADY máš k němu návod, tak to můžeš proletět.

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jeej diki a co si Ty myslis vybral som dobre roomstra?

wooow tak v Spanielsku by ma vysiel moj Roomster okolo 20 000€ :o :o :o

este ked beriem skladovku ktora je pripravena a vystavena v Salooooone za kolko by som ju od zaplatenia mohol dostat ??

Editováno: , autor: juraj07
Odkaz ke komentáři

Ja som mal skladovku hned. Prvykrat som bol pre info, co a ako, pozreli si stare auto, podpisala predbezna zmluva a isiel som domov. O cca tyzden som sa stavil znovu, kde som mal auto uz pripravene (predtym bolo vo foliach, v tzv. prepravnom rezime). Vyumyvane cakalo na mna. Vytlacili sa papiere, mali pre mna prachy za stare auto, tie sme boli na predvadzacom Rapide vlozit do banky. Dokoncili sa papiere, podpisy, vysvetlili mi co nove, kde sa co zhruba nachadza a cely hapoy som odchadzal na novom aute...

A Swing dokaze prisposobit hlasitost, tusim je to Gala alebo nieco take v nastaveniach...

Odkaz ke komentáři

Jo máte pravdu pánové, teda to jsem ale  :doh .. Já o ni vůbec nevěděl.. hned to musím vyzkoušet  :kol-47: .. Používáte tu funkci někdo?

Juraj07: Ne motor jsem nakonec neřešil, auto jezdí a dokud bude jezdit, budu ty zvuky považovat za normální.

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...