Galvi Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Dík ... Jako pojistka na ukrytí křivého řezu to možná poslouží... A nalakovat to vypadá, že by při nejhorším také šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Jo pujde jak jsem se s nim bavil tak rikal ze plno plastu na autech se lakuje, ale ja si to necham cerne a alespon nemusim priste resit ze se ten lak nekde odlupuje a pujde to k te bile barve jelikoz i listy mam cerne. Proste cerno bily roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 A jeste kdyz jsme sebavili o tom lakovani zde je foto z navodu na montaz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 součástí balení je i lepidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Tolik věcí jsem u toho teda nečekal .. Já čekal koncovku a ten plastový blbec a ehle lepidla ubrousky a šablona. K tomu rovnou mohli přibalit i brusku na uřezání výfuku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 už abych to měl doma, potvrzení z e-shopu mi přišlo, nicméně od té doby ticho po pěšině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 tak ne, teď jsem checknul mail a před půlnocí mi psali, že odeslali k dealerovi a k odběru následující pracovní den, takže pokud ne dnes, tak do pátku by to snad mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Je tam jen nejaky ubrousek nebo co to je to bylo pribaleno u toho plastu. Pak je tam sablona a koncovka a 2 nejake vlozky na podlozeni koncovky s vyfukem. Ten zbytek tam je napsan jen co je treba k te montazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Aha .. Tak jsem si to prvně myslel správě... No taky co bych za pětikilo chtěl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 čím to budete lepit, nebo jste to lepili? Na silikon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Ja to necham na servisu at si s tim poradi cena rikal max. do 500,- kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) Tyjo ta cena celkem v servise ujde.. Ale když já už mám absťák a musím na autě něco udělat sám .. Není nad to se zašpinit od auta při jeho vylepšování EDIT: Zatím asi nic lepit nebudu, ten plast tam dávat nechci.. Editováno: 3. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 já ho tam dám, na kapučo ten černý plast vynikne, stejně jako na třeba na bílé . Přesně, nejvíc mě potěší, když si cokoliv na autě můžu udělat, opravit sám... tak tak, také už mám absťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Poslušně hlásím, koncovka vyzvednutá .. Ale teda žádný plast, žádný ubrousek.. Jen koncovka a manuál .. Asi když mám delší trubku, tak aby vyrovnali cenu mi nedali plast .. Hned jsem se na to ptal a údajně je to tak správně.. Soupis dílů jak má ASPIRE tam také nemám.. ani v manuálu není o tom zmínka... Asi to tak teda patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 No fiha leda ze by se nerezalo do narazniku a bylo to hned pod nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 já budu vyzvedávat za 3 hoďky, tak jsem zvědav , na roomovi je výfuk hned u nárazníku, tak doufám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) No fiha leda ze by se nerezalo do narazniku a bylo to hned pod nim. somarina. potom ho šuchneš ani nevieš kedy. mierne hore by mal ísť. či žeby až taký rozdiel bol hatch/combi? ináč dnes fabka vcucla 54 l benzínu Editováno: 4. Duben 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 54l??? Nespletl sis díru a nenatankoval si třeba zadním oknem a nebo ještě jedno auto vedle? Já co jsem se díval do spotřeb, tak nejvíc co jsem za celou dobu do Fabky dostal bylo 44,90 l. Je teda pravda, že jakmile mě vypne pistole, tak už tam víc necpu, ale tooooolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Vejde se tam hodně, záleží pak ovšem na tom, co na to řekne filtr s aktivním uhlím - údajně mu přetankovávání dlouhodobě nesvědčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 tankoval som z nuly, teda nulový dojazd na PP. po prvé strelenie pištole bolo už okolo 50-52 l, chvíľu som počkal, a skúsil znova. na tretie vypnutie som vybrať hadicu a išiel platiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 No kdybych na stojanu natočil 54 litrů, rovnou bych volal na danou pumpu kontrolu.. Nevím přijde mi to divné, já když měl dojezd 0 km, tak jsem tam tehdy nacpal těch 44,9 litrů.. Asi je to tím, že po cvaknutí už platím a necpu tam víc.. A to mám ještě vždy po odjezdu od čerpačky mam asi 70 km podle ručičky plnou nádrž než se vůbec pohne a začne klesat... Jsem si pokaždé myslel, že to je tím, že jsem tam narval víc než tam patří a proto se nehýbe.. No evidentně jsem ještě žabař .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) no to neviem. ale teraz je tú kontrolu asi zbytočne riešiť. jedine pohľadať kontak priamo na nejaké vedenie danej benzínky ináč je lepšie priamo nulovať aj spotrebu, alebo stačí pri tankovaní počet km? Editováno: 4. Duben 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) Galvi, ty si amatér. Môj osobný rekord je 55,38 litra do Fabie a zároveň to mám aj ako rekord za najdrahšie tankovanie, 102,95 € čisto iba za palivo. Už si to musím niekedy zopakovať. :-) wirer: Ja osobne si pri tankovaní vždy nulujem trip aj počítadlá s indexom2. Trip nulujem vlastne zbytočne, lebo údaj rovnaký údaj po vynulovaní ukazuje aj počítadlo odjazdenej vzdialenosti s indexom2, ale už som si takto zvykol. Ak ale chceš vidieť dlhodobú priemernú spotrebu, a nie iba spotrebu od posledného tankovania, tak tie počítadlá s indexom2 nulovať nemôžeš. Platí ale, že všetky údaje si môžeš dodatočne zrátať, ak si budeš zapisovať tankovania. Ja to robím tak, že ešte na ČS pred odjazdom od stojana si na zadnú stranu bločeka prepíšem všetky údaje z PP (km, trip, priemernú spotrebu2, priemernú rýchlosť2) a potom ich všetky okrem tých s indexom1 nulujem. Editováno: 4. Duben 2014, autor: e1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 ja si väčšinou fotím koľko som najazdil a potom zadávam na web. i keď je otázne, nakoľko sa dá na rôzne počítadlá spoľahnúť... postupne sa mi mení dojazd smerom hore prešiel som asi 50 km a 60-70 pribudlo...znížil som si spotrebu keď som behal mimo mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 kubach: Teď jsem mluvil se servisem a údajně k těm koncovkám je potřeba difuzor ze sytyling kytu případně klasický difuzor z RS, takže v mém případě mi řekl, že TOTO.. Ptal jsem se na montáž a bylo mi řečeno: montáž se dělá tak, že se kus výfuku uřeže, koncovka se nasadí a stáhne šroubem na původní výfuk. Nutností je vyřezání kusu nárazníku a nalepení difuzoru. Montáž když budu mít vlastní díly cca do 1000 kč.. Uvidím, jestli budu shánět difuzor a nebo to udělám jen s výřezem nárazníku a olemováním hrany, někdo to tady na FII už dělal pohledám.. juraj07: Pry to bude u prodejce do konce týdne .. Ale čas na montáž bude asi až za dlouho.. kubach: Teď jsem mluvil se servisem a údajně k těm koncovkám je potřeba difuzor ze sytyling kytu případně klasický difuzor z RS, takže v mém případě mi řekl, že TOTO.. Ptal jsem se na montáž a bylo mi řečeno: montáž se dělá tak, že se kus výfuku uřeže, koncovka se nasadí a stáhne šroubem na původní výfuk. Nutností je vyřezání kusu nárazníku a nalepení difuzoru. Montáž když budu mít vlastní díly cca do 1000 kč.. Uvidím, jestli budu shánět difuzor a nebo to udělám jen s výřezem nárazníku a olemováním hrany, někdo to tady na FII už dělal pohledám.. juraj07: Pry to bude u prodejce do konce týdne .. Ale čas na montáž bude asi až za dlouho.. Galvi:Ja by som bral toto ked tak neviem ci sa to aj tebe lubi len ta cena je dost velka http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/skoda-fabia-10-difuzor-zad-narazniku-combi-orig-id:5608.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.