jozzi Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Tak jeste mam bajc na drevo z finišerem v barvě tmavy kastan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Syncy , kurde , maji sterace na fll ruznou delku nebo jsem debil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Nemají, jsou stejné a to jak pro před Face a face tak kombi a hatch a nebo Fabie či Room Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Jirko diky vcera mi jeden synek v autodilech tvrdil ze zadadne maj , ale vcera pivo , gauc, ovar , sterace, menim gumy a koukam a furt se mi zdaj stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 jsem objevil pěkný článek na netu "S octaviií kolem světa" a mají i vlastní web stránky http://www.bigtrip.cz/ Se zájmem jsem to pročetl celý a čekám na pokračování...možná že už ale o tom víte a píšu pozdě jojo bigtrip sleduju už od začátku....:-)blázni to jsou.....:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 to teda jsou, já bych na to neměl i kdYž co vše uvidí tak to jsou zážitky k nezaplacení...ale 2 roky pryč z domova je hodně dlouhá doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Spíš jde o to co všechno se může stát za ty 2 roky .. jak na cestě s autem tak doma .. chce to odvahu jet si na dvou letou cestu kolem světa. A hlavně moc a moc peněz Myslím, že kdybych přišel do servisu a řekl jim že chci pořádnou servisní prohlídku, že chci jet kolem světa tak na mě budou posílat sanitku že jsem magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Jozzi > w aso jest takie coś jak zestaw serwisowy wycieraczek czy jakoś tak to się nazywa i kosztuje około 50 PLN. Masz tam same gumeczki do wycieraczek . Kolega z OCP (octavia club polska) to robił i mówi że to się opłaci bo nowe wycieraczki w aso to koszt około 100 PLN. Ja tez w mojej musze wymienić wycieraczki bo już zbytnio nie dają rady i mają 3 lata więc nie są zbyt nowe. ;/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 No a co ja zrobilem s tym ze gumki kupilem stylem "na metry" i jak narazie jest zajebiście a apropo u nas jakos oryginaly wychodza na jakies osiem dych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Nj, to jsem dělal naposledy ještě na šáde, že jsem měnil "gumki" - na formanu už se to jen tak jednoduše vytáhnout i nasadit nedalo a na Drobkovi už mám Bosch TwinAero, takže se taky mění celý stírátko. A bohužel, cena je raketa - kolem 600,- za přední pár a 250,- za zadní "singl"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 No to co jsem tam dal je buchvi jakeho puvodu davam tomu tyden , jinak vymena je brnkacka , bych ani necekal zecto pujde tak rychle ale na jaro uz mam nove cele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 mám prosbu, nepracuje tady někdo ve firmě DAKO Třemošnice? potřeboval bych něco zjistit. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 kluci vubec se v tom nevyznám....chtěl bych nějaké lepší jiné žárovky třeba do deního svícení...nebo třeba do brzdovek atd..poraďte nebo klidně odkaz na koupi.....-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Nekupuj nic "lepšího" - hlavně ne s vyšším výkonem. Pokud chceš žárovky s lepší životností, podívej se po značkový nabídce Philips nebo Osram, přívlastky jsou Silverlight a podobně. Vyhni se "značkám" jako Filson a podobně. Do blinkrů ani do zadních skupinovek nepatří žádný extra výkonný járovky, příkony jsou jasně daný homologací - samostatný obrysovky vzadu 10W, číslovky 5W, brzdovky 21W, blinkry 21W, zadní mlha taky 21W, kombinovaná dvouvláknovka 15/21W (třeba obrysovka/zadní mlha u feliny). Jak tam nacpeš něco jinýho, budeš mít problémy - buď budeš někoho za sebou oslňovat, nebo nezmerčí včas třeba brzdový světla a podívá se ti do kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 myslel jsem něco jako ledky....:-)vím že do parkovaček jdou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Syncu tu mate kolacky od Kozdru 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 gratulujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 myslel jsem něco jako ledky....:-)vím že do parkovaček jdou.... Do parkovaček, bočních blinkrů a do číslovek nanejvejš. Denní se LEDkový běžně dělají, ale do zadních skupinovek bych od výrobce auta nehomologovanou LEDku nedával ani náhodou. Nemáš u nich garantovanou svítivost po celou dobu životnosti, takže se může stát, že vinou nekvalitních LEDek klesne po nějaký době svícení jejich zářivej výkon natolik, že ve dne už nebudou bezpečně dosahovat hranice svítivosti nutný pro bezpečný rozlišení stavu rozsvícená/zhasnutá na plným slunci. Dnes a denně to vidím na autech se zadníma skupinovkama zastříkanýma zatmavovacím sprejem nebo s namontovanýma 10W žárovkama v zadních blinkrech, kde kolikrát ve dne nelze zezadu rozeznat jestli danej blbec má nebo nemá zapnutej blinkr při odbočení. LEDky bohužel mají delší životnost, ale přitom o dost klesá jejich svítivost - zvlášť u těch levnejch, který kompletuje nějakej Jožin z bažin v rákosový chatrči na břehu rejžovýho pole. Taková LED-žárovka sice vydrží svítit klidně i 20 000 hodin, jenže už po 1000 odsvícenejch hodinách dává jen 50% nebo ještě míň původního zářivýho toku a přestože na autě v garáži to "krásně svítí", na sluníčku už to taková sláva není a může to zavinit nehodu. Obyčejná žárovka se daleko dřív přepálí a donutí tě k výměně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 jozzi: Vééélká gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Dekuju kluci , zbylo 6 dni svobody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Patří ti to, nemáš kouřit...! A jinak - předběžně buď vítán mezi ženáče - i když na to, abys mohl říkat "jsem letitej ženáč" si ještě nějakej ten pátek počkáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Ekkare to mi povypadaj vlasy a doroste pupek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Čas nezastavíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Každého to jednou čeká Gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Kuš, nestraš, každého to nečeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.