Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Ondro já jezdil pomalu, byl si daleko a neměl bych prkýnko.. Jen jsem zkoušel jak drží pneumatiky, chtěl jsem se klouzat, lae gumy držely hodně a ještě k tomu nejde vypnout stabilizace, takže jsem si moc nezaklouzal Zkusim střihnout to video Aspire: koukej hledat, eRka mě zajímají, sice to tvoje je jenom přestavba, ale i tak Editováno: 12. leden 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) No popravdě já už jsem taky boural :/ nic příjemného to není hlavně že si celý Galvi jasně nahoď Editováno: 12. leden 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 No bouracka jaka koliv je neprijemna ale alespon mam velke ponauceni a velkou obezretnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ondro: A z čeho si ty udělal eRko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Si to tady napisu a pokusim najit ale ne dnes bo za chvili jdu do postele. Vstavam 4:40 tak je na case jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Aspire: mluvíš mi z duše Galvi: nevím jestli Vám něco řekne Aixam otočil jsem ho na levý bok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Motorka s 4 koly.. To se nedivím, že si to otočil, vždyť to jde převrátit na bok i když se o to opřeš Aspire: TO ti nezávidím, já vstávám chvili po tobě, teda lehce po páté hodině Editováno: 12. leden 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Moje chyba to byla... Tobě to asi nic neřekne ale Michalovi určitě jak jedeš ze Šumbarku Lidl směr OV okolo Tesca přes ty koleje a ještě jak tam nebyl kruh a dával jsem se doprava k ČSAD a osvítilo mě slunko,já jel moc blízko patníku a už to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Galvi jsem se preklikl ja uz vstavam 3:40 hod. doslo mi to jak jsi to napsal ze chvili po me si vstaval. Jo Ondro vim kde to je nejtrapnejsi krizovatka jeste ze uz tam udelali ten rondl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Fiha, tak to vstávám trochu větší chvilku po tobě. Tak to už bych spal, bo bych jinak ráno těžko vstával. Ondro: Máš pravdu netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Me staci to 4:40 provozuju to 9let a furt si memuzu zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Aspire: ještě že teď už tam je kruh Galvi: já to tušil Jozzi: hmmm chtěl jsem něco napsat ale už nevím co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Ondro: Tady je to video, ale jak jsem říkal, nic moc to nešlo http://youtu.be/0W5pXy5Gl2U Editováno: 12. leden 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 A dokolečka dokola a co ten zvuk těch stěračů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Tam bylo něco namrzleho vpravo před spolujezdcem a ten stěrač skákal, proto to tam ani nestíralo To víš, nemrznoucí směs z Tesca po cestě v -6 zamrzala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 :D a co ta píchlá guma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ve středu jedu do pneuservisu, snad to konečně vyřešit. Je zatím vzadu a jezdím s ní, ale pořád uchází, stačí ji tak 4 dny stání a je poloprázná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Nebo poloplná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 No, a Aspire moze Galvimu ukazat, ako si svojpomocne vymeni kolesa na aute aj bez zbutocnych dosiek a spalikov -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ahoj. To můžu i já, překlopil jsem Feldu combi na střechu přes čumák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Silne brzdy predne? -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ne ne, to není jako na kole... V cestě byl rygol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Ehm rygol? Asi řádný rygol.. Editováno: 12. leden 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 like this? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.