jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Hajzli !!! Prinutili jste me vstat z gauce a jit do lednicky ... Huspenina, škvarky , cibula okurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Ryby mam rad ... V akvarku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 jen se posilni, kdyby jsi měl náhodou noční službu v chování, ať se ti vysílením nepodlamují kolena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 (editace) Dobrý večer, Já byl opět na sushi, nějak mi poslední dobou zachutnalo a když bylo na slevomatu - tož to nekupte Editováno: 28. leden 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Nočni krmi prozatim mamka , za chvilu nastupuju s plinkou ... Kurnik , rozmrazuju si na zitrek tlacenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Dobrý večer, Já byl opět na sushi, nějak mi poslední dobou zachutnalo a když bylo na slevomatu - tož to nekupte Kdoví co ti tam do toho zamotali za chaluhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 len nedýchaj na potomka Huspenina, škvarky , cibula okurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Jen ať si zvyká, když má tatík takovou dietu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Presne tak , vsak jak to pujde tak mu uz namelu nejakou fajnou klobasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Při tomto stylu stravování bych se skoro bál, že se dožiješ jeho maturity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 premiešanú s presnídavkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Strejdo Pawouku jeho , je to synek ... No ja prave udrzuju zdravou dietu vhodnou 110 kiloveho pašika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 A sakra, tak to bylo těsně vedle. Už to opravuji, tak pardon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Strejdo Pawouku jeho , je to synek ... to je tak,keď tu chvíľku nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 To víš, celý den v jedno kole, napřed práce, pak do večera škola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Do školy uz ne , ja uz nechcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 no nič musím to tu zabaliť,manželka príde čochvíľa z odpoludňajšej smeny,tak jej idem pripraviť trošku tej hustej vody s mäsom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Odlož mi kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 já byl mojí udělat šopák, též má dorazit z odpolední, mohla by se po něm utlouct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Šopak to je jedna z mala zelenin kterou do sebe dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Do školy uz ne , ja uz nechcu Mně se taky moc nechce, ale co mi zbývá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 každý rok na něm ujíždíme v Bulharsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Odlož mi kousek neni problém .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Mna caka dnes sucha vecera. Nevadi, zvyknuty som -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 aby ale ten odložený kousek pak časem neodpochodoval , nebo se nepokryl ušlechtilou plísní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.