Petrkiller Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Těžko najdeš 1,9 TDI, která nebude stočená z půl milionu Bohužel.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 Jj nejmene km a nejhezci kousky jsou 1,2htp nebo 1,4tdi popr 1,2tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Dlouho to mám v mobilu tak to sem šupnu. Teď jsem hledal půl hodiny téma kde by se to hodilo ale nenašel jsem, tak to dám do hospody v hospodě Pán je asi echt designér 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Fotografické úlovky z ulic možná [emoji4] Má to krásné, až budu velký, taky chci takové [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Já to naštěstí neviděl na vlastní oči, to bych asi oslepl od blištícího se chromu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Ty kráso ... to je skutečný "Globus Tuning" v plné parádě. To je na Wörthersee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 sundal ze strechy hagusy a dal je na 5. dvere ne? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Aby se mu nevmáčkly do kufru s tím astronomickým přítlakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Holt má vkus, chlapec, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 To musí snad sloužit i jako ochrana před zloději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) A upozorní okoloidúceho psychiatra ... Editováno: 1. Únor 2018, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Křídlo na hatchbacku pod oknem musí být vysoce funkční prvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Můžeš tam přivázat třeba kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Skor vianocny stromcek. Alebo pouzit ako lavicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 A rázem máš Range Rover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Na toto som práve narazil na YouTube. Chudák auto, a je tam toho ešte viac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Mají ta zvířata sílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Tady to nějak zamrzlo. Tak to trochu oživím, včera kolega z kanceláře nafasoval funglovku FIII Combi Ambition Plus 1.0 TSI 81 kW, s nějakou drobnou výbavou navíc, barva bílá laser, v celkové ceníkové ceně 362 000 Kč, po firemní velkoodběratelské slevě za 301 000 Kč. Tak už se těším, až se s tím trochu projedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 jenom jestli ti jí svěří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Neboj, to už je dávno zařízené. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 To jo, ale aby jsi na to auto nepřenesl smůlu tvé služebky Já jsem se taky těšil jak otestuju 1.0tsi ve služební F3. No sedl jsem do toho, nastartoval, auto se celý roztřáslo a já zklamán zjistil že je to TDi předchozí F2 byla tsi. To jsem byl první z firmy kdo s tím jel takže jsem musel i natankovat. No jsem rád, že ten smrad nemusím tankovat do svýho auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 hned sa mi nezdalo nieco, ked som to cital... ze sa triaslo a potom ze TDi. aha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Ehm, no když vidím start studeného 1.0 TSI pod otevřenou kapotou, tak to vibrováním nemá moc daleko k tomu TDI. Holt je to invalidní motor (čti bez jednoho válce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 nesmíte to tak chlapci prožívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 A to jsem ještě neseděl uvnitř. Tedy seděl, ale motor zrovna neběžel. Ta vůně nového auto je prostě zážitek sám o sobě, i když je to jen "obyčejná" Fabia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.