Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

a já čekám a čekám :( PPL mi má dovézt ty pneu ale jejich upřesnění času mezi 16-20h to mě celkem štve.. Jsem to chtěla rovnou přezout,no,tak si asi dám to vínečko když jsem v hospodě a pojedu do pneuservisu až zítra :-)

[/quote

Naprosto s Tebou souhlasím dej si v klidu vinečko(ja si ho dám večer,včera jsem to nestihl) a gumy nech na zejtra,ty neutečou. kol11

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se tady tiše bavím už vím od čeho vzniklo rčení "jako když do slepic střelí"

pro vysvětlení,balíme kancelář a já už si tak nějak pomalu vše zbalila během minulého týdne,zbytek z kraje tohoto týdne. Dopol sem vrazil šef a jak to že nemáte sbaleno ??

a děvčata se rozprchla po kaclu a já tu umírám :smich::palec2:

zakopávají o sebe a přes sebe,no kdyby mi to někdo vyprávěl,neuvěřila bych,ale je to tu fakt božíííííí :doh:w00t1::w00t1::specool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a tak koukám jak blázen,jedna si vytrhala všechny kabely vedoucí k počítači,tak se jí ptám,jak budeš pracovat zítra přes den kdy ještě sedíme zde ? do druhé haly se stěhujeme až zítra večer ? No tak sedí na zemi,bílé kalhoty podotýkám a různě tahá za dráty který kam patří :_icon_smich2::kol-131:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čauky,dobrý pracovní story :palec: docela si to umím představit jak to asi probíhá,a pokud Tě někdo po zbytek dne nena..re tak pujdeš domu s usměvem. :D

Tak i kdyby mě někdo nas***l tak mi to ten usměv nemůže vzít :palec2: protože tohle je jedinečný zážitek :) Já nevím co tak zmatkují,vždyt mají čas do zítra odpol,šéfik si jen rýpnul a slepičky se rozletěli :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...