Publikováno Duben 25, 200916 r Chtěl bych se zeptat, jestli jste už někdo zkoušel dávat rozprašovací ostřikovače z O II na O I, dají se pouze vyměnit ty trysky nebo je tam zapotřebí nějaké úpravy? Já to mám na své Zafiře, ty trysky tam mám z Insignie a když to viděl brácha, tak se mu to líbilo, ale nevíme, jestli by to šlo.
Duben 25, 200916 r Autor brácha má 97-čku, takže mu stačí koupit si ty z modelu 00 a hotovo jo, tak to je super, na kolik to tak cca vyjde, zkuste mi to pls někdo zjistit v ETKA, díky
Duben 25, 200916 r No ked som menil torpedo tak som musel vymenit tie ostrikovace. No ale cena? nepametam,ale urcite to nebola velka cena.
Duben 26, 200916 r Je potreba vymenit i plast pod steracema, pokud mas este starej plast, tak sou trysky stejny jako na Š120 ;-) ty novy, co rozprasujou maj uplne jinej tvar a stojej neco pres 100Kč jedna.
Duben 26, 200916 r plast nový originál 2x asi 500 + trysky asi 2x 100. Rozprašujou od tý doby co se začali dávat kapličky přístrovky. Tuším 8/98 nebo 99
Duben 26, 200916 r Tady člen Andy prodává ten plast pod stěračema za 600,- (cena za 2 kusy) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=52638
Prosinec 17, 20168 r ahoj mam rozprasovace ale zaujimalo by ma ci sa daju z O2 na O1 neako napasovat dovod te z O2 su nastavitelne
Prosinec 24, 20168 r to by mě taky zajímalo trysku sem dával novou i torpédo ale pořád mi jedna strana rozprašuje nízko stříká na spodní hranu skla už nevím co stím
Listopad 22, 20177 r Ano rozprasovace z OII se daji dat do OI. Je treba je trochu upravit ten otvor pilnikem ho zvetsit na vetsi rozmer 15mm x 27mm a da se tam pouzit. Na rozdil OI ktere se nedali nastavit a strikali mi nizko tyto z OII se vyskove nastavit daji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.