android Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Zdravim vsechny, posledni dobou se mi zacalo stavat ze po ranu kdyz je auto chladne nejde napoprve nastartovat. Otocim klickem a startuju nekolikrat to "blafne" a chcipne. Po druhem otoceni klice a startovani a vsechno funguje bez problemu. Nevim napada me neco s palivovym cerpadlem ale chci se zeptat odborniku cim by to mohlo byt. Dneska rano mi to nastartovalo ale cca po 5 sekundach to zase zacalo "kuckat" a chciplo. Diky vsem za rady. Auto je oktavia I, 1,8 TURBO, r.v.2001 najeto cca 240 tis.km Editováno: 26. Duben 2009, autor: android Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdravim vsechny, posledni dobou se mi zacalo stavat ze po ranu kdyz je auto chladne nejde napoprve nastartovat. Otocim klickem a startuju nekolikrat to "blafne" a chcipne. Po druhem otoceni klice a startovani a vsechno funguje bez problemu. Nevim napada me neco s palivovym cerpadlem ale chci se zeptat odborniku cim by to mohlo byt. Dneska rano mi to nastartovalo ale cca po 5 sekundach to zase zacalo "kuckat" a chciplo. Diky vsem za rady. Auto je oktavia II, 1,8 TURBO, r.v.2001 najeto cca 240 tis.km OII se zacala vyrabet na konci roku 2004 se mi zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
android Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 OII se zacala vyrabet na konci roku 2004 se mi zda samo mam tam chybu hned to opravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.