Publikováno Duben 27, 200916 r Tohle mi dneska poslal známý. Platí od 1.7.2009 P_estupky_a_postihy.pdf
Duben 28, 200916 r Autor Ach, Blacky, Blacky... mám to i v excelu, pokud někdo budete chtít, písněte OS A ať se to používá co nejméně
Duben 28, 200916 r Díky moc. Abych přiznal pravdu moc jsem si v tomto jistý nebyl, teď už vím na čem jsem.
Červenec 3, 200916 r Opět jako vždy kocourkov. Tři desetiny promile je kriminální zločin (v itálii zcela normální hodnota, která je široce využívána a nemají tam s tím žádné problémy), naopak nebezpečné předjíždění si člověk může dovolit místo toho snad pětkrát. Nebo spíš být přistižen.
Červenec 3, 200916 r jj to je pravda, navic 0,2 promile je casto fyziologicka hladila alkoholu v krvi, bez piti, takze 0 tolerance je kravina.
Červenec 3, 200916 r Pánové...0 tolerance již neplatí...toleruje se 0,2 promile...jak psal Blacky.....může to být po lécích, bombonech, žvejkačkách apod....pokud nafoukáš 0,2.......foukneš po cca 15 min..a budeš mít 0...pokud to není z chlastu.....takhle to poldové mají dělat.....je ale paradox, že tu druhou dechovku nejsi povinnen fouknout, ale kdo je čistej, tak jim foukne třeba 5x...že..
Prosinec 2, 201410 r Největší sranda je to stěma chodcema. Nic proti nim nemam, ale když na silnici široko daleko žádný auto kromě mojeho a von si to i tak napálí přez přechod a já musim zastavit, tak to bych teda vraždil. Nedávno mi tohle udělaly 2 mladý opálený holky který maj navíc ještě pocit sociální nedotknutelnosti. Další věc, nenašel jsem tam ohorožování provozu bezdůvodně pomalou jízdou. Třeba důchodce ve 105tce přilepenej na volantu a mžourající přez brejle před sebe. Táhnoucí se na místě kde je povolená 90tka 50tkou. A Všude okolo plná čára. Co mam v tomhle případě dělat?
Prosinec 2, 201410 r Pracuji jako traktorista a mám podobné zkušenosti. Jedu 40kmh za sebou návěs plný obilí. Prázdná silnice a na přechodu tam vletí dědek na kole ani se neohlédne. Sakra proč se lidi tak chovají vždyť jde o život zbytečně riskuje jak on tak já.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.