TELEPORT Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) AUTO SI SAMO PRIDÁVÁ PLYN setkal jse¨někdo s tín neví někdo čím by to mohlo být že by sitič ale na volnoběh mám 800 otačeka takže ten asi ne DĚLÁ TO JEN NA DVOJCE Editováno: 30. Duben 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Sorry za OT, ale jak čtu ty tvoje témata, tak to radši prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Sorry za OT, ale jak čtu ty tvoje témata, tak to radši prodej proč bych to měl prodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 AUTO SI SAMO PRIDÁVÁ PLYNsetkal jse¨někdo s tín neví někdo čím by to mohlo být že by sitič ale na volnoběh mám 800 otačeka takže ten asi ne DĚLÁ TO JEN NA DVOJCE BLBĚ JSEM SE VYJADRIL PROSTĚ ZAŘADÍM 2 A ANIŽ BYCH PŘIDAL PLYN AUTO SI SAMO PŘIDÁVÁ PLYN ALE DĚLÁ TO JEN U 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) podle mě v pořádku, na naší Fabce II s motorem HTP to dělá totéž stává se mi to třeba když jedu po rozbité polňačce, auto se snažím brzdím, ale ono mi samo zrychluje a nechce být bržděné Editováno: 30. Duben 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Když píši, že auto se řídí samo a jen vy si myslíte, že ho ovládáte - tak se mi smějete. Holt, ekologie je v tomhle fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 souhlasím s Woodym, to jsou témata a když tam dáš 3 a 4 a 5 tak ti topojede taky samo to je jasný, když tam je nastaven volnoběh, tak ti vždy pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ridici jednotka se brani chcipnuti, tudiz prida plyn, je to uplne normalni poprve me tohle pekne dostalo , kdyz jsem ucil kluka ridit, jel poprve v aute a uz jsme se blizili k ceste, rikam mu zmackni spojku a pak brzdu, on zacal panikarit kde to je .... tak ja zatahnul rucni brzdu at to chcipne, no co se nestalo, pridalo si to a tahlo to zadek pres rucku , 2 metry pred cestou jsem tak tak vytahnul klicky se zapalovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.