bibso Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 chcel by som sa spytat na co presne sluzi predna rozpera tlmicov, ake snou mate skusenosti a ci sa to vobec oplati dat do auta. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 přesouvám do podvozku, tady to nemá co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 hele rozpěra tam je kvůli kroucení podvozku a myslim že mi dá většina za pravdu, že se to nevyplatí když to do tebe někdo prdne z boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 a hlavně někdo tady psal, ž e pokud nemáš snížení víc ja -60mm, tak to nemá cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 a hlavne vykony o ktorych sa tu bavime nestoja za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 mozte mi mne ako laikovi vysvetlit aky vyznam ma ta zpera? co sposobuje alebo tak nejak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 stabilizuje horní uložení tlumičů a omezuje kroucení karoserie - u Fabie nemá za normálních podmínek význam. U Fava to mírně, ale opravdu mírně zlepšovalo jízdní vlastnosti při řezání zatáček. Jinak je to záležitost spíše pohledového tuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skrečííík Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 u fabie je to spis minus kdyz to do tebe mekdo napere tak se ti hne proste i druha strana u vysoko vykonovejch aut to ma smysl ze se ti nekrouti karoserie ale tady to nema smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.