azriel Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) pokud vím tak je vydán nějaký pokyn na výměnu chybných GPS antén nemám to teď u sebe ale pak to sem vložím nicméně to by ti vyřešilo GPS a pak bych pořádně zkontroloval antení konektory jestli někde něco není špatně Editováno: 11. Červen 2013, autor: KoNG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 takže prý vadná anténa GPS... to jsem zvědav kolik mě ta sranda bude stát ... v pátek se tam mam stavit na výměnu a odpo jedeme dělat ostudu do hrvatska,tak doufám že mě to nebude navigovat někam na ural Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Ahojte mam otazku ako je to s BT jednotkou na Amuntsena ked ze je radio namontovane vo Fabii pred FL s prevodnikom??? a aku BT tam mozem namontovat cislo dielu a co vsetko k tomu potrebujem jak sa to tam da dat. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Tak jsem včera konečně zapojil mikrofon. Nafotil jsem vše potřebné pro instalaci a návod dal sem: Zapojení mikrofonu pro RNS 310 a 315 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Rád by som si to prečítal, ale nemám oprávnenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 presunuto do sekce instalacni manualy. Ted by to melo byt OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ahojte,neviete kde zohnat nove mapy do amundsena plus dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 v servisu Skoda (beze srandy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 a to mi spravia zadarmo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 to ťažko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 aj som si myslel,objednaju novu sd kartu s mapami za 200e.))stiahnut sa asi zatial nikde nedaju ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) ne btw. ty uz jsi videl, ze by nekde nekdo neco udelal zadarmo? Tim spis ve znackovem servisu. Editováno: 28. Srpen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 253 € je posledná cena ktorú som v servise dostal. Možnosť B je objednať cez Škoda eshop, za rovnakú cenu.Žiaľ, s majiteľmi RNS315 koncern vyj*bal. Aktualizovať sa dá iba cez kartu, poriadne si to ošetrili. Najviac ma serie to, že ak si niekto kúpi navigáciu do OIII, tak má aktualizácie voľne dostupné na webe Navtequ, a ja mám za to platiť. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Tak ze SW227 uspesne aktualizovane na SW351 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubM Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 (editace) Zdravim, chtel bych se zeptat nvm zda sena to uz nekdo ptal nebo ne, ale potreboval bych poradit, mam vuz skoda fabia 2011r.v. a mam tam amundsena a kdyz ho cely vytahnu a odpojim a pak ho budu chtit zpatky zapojit bude zablokovany nebo to bude ok? mockrat diky Editováno: 6. Září 2013, autor: JakubM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Prosím, preložte mi to niekto... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Zdravim, chtel bych se zeptat nvm zda sena to uz nekdo ptal nebo ne, ale potreboval bych poradit, mam vuz skoda fabia 2011r.v. a mam tam amundsena a kdyz ho cely vytahnu a odpojim a pak ho budu chtit zpatky zapojit bude zablokovany nebo to bude ok? mockrat diky Bude to ok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alkac Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Čau klucí, sháním nové mapy do AMUNDSENA. mám V2. nemůžu to tu nigde najít... máte něgdo? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Evidentne jsi hledal spatne. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/navigacni-sd-karta-pro-zapadni-evropu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Ty taky, na Amundsen jsou mapy :http://www.navigace24.eu/eshop/D95-navigacni-sd-karta-evropa-2013-navi-systemy-skoda-amundsen-vw-rns-310-seat-media-system-2-0 ty tvoje jsou na Amundsen+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 já bych věděl kde sehnat mapy V4 ... ale nechci šířit warez ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikiska008 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Mapy na Amudsena mám.Ozvěte se.Tel.776746886.Odzkoušení samozřejmostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Do Amundsena má mapy každý, dajú sa stiahnuť na webe. Daj vedieť, ak budeš mať aktuálne a funkčné mapy Západnej Európy do Amundsen+ (RNS315). ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Hlasim sa aj ja:)uz by to chcelo novsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.