Přejít na obsah

Devil eyes


diddi

Doporučené příspěvky

Hezký, ale tyto na Fábii podle mě nejsou, tvar není stejnej ;)

to jsem si nevšim.Možná je to jen ilustrační foto,ale je to v kolonce FABIA.Ale taky mám pocit,že mají jiný tvar

Na slovensku mají lepší cenu

Editováno: , autor: diddi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty devily v černý jsou vážně nádherný :palec2:

Tangerin: problém je v tom, že až budou za solidní cenu a bude je mít každej druhej e-shop v nabýdce, bude je mít na autě půlka fabiatiků ;) jináč na tu tvojí barvě jsou vážně jako dělaný :palec2:

Jj vypadaj pěkný, ale viděl jsem tato světla na octavku a když svítěj tak teda nic moc, AE jsou hezčí, :) ale jinak teda ty černý :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teda ty jsou krásný, jen mi ty diody prijdou dost daleko od sebe, kolega je má na OI, viděla jse zatím jen z dálky, jsou pěkný, jen mi prvě přijde, že to nedělá tak pěkný proužek jako na audině. za 8 jsou drahý, někde musí být levnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otázka taky, co je to zač, čí výroba a taky jestli zaty prachy to jsou Devil + Xenony, vše s homologací, tak pak by to v úvahu i zaty prachy připadalo. Ale pokud to nemá xeny, tak teda hafo drahý....

dle mě tam na 99% xeny nebudou..klasika halogeny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi bude součástí nějaký relátko..takže nastartuješ a denní svícení se automaticky zapne. Ale mohlo by to mít nějaký zpoždění, aspon třeba 15s bo tak...když pak člověk potřebuje popojet před garáž si umejt auto bo tak, aby to zbytečně pořád neblikalo....jsem vcelku zvědavej, co z těchto světel vyleze. Po zkušenostech s Andělama, kde s první várkou byly problémy, pak jsou velikostně nepatrně menší...bych byl opatrnej...

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi bude součástí nějaký relátko..takže nastartuješ a denní svícení se automaticky zapne. Ale mohlo by to mít nějaký zpoždění, aspon třeba 15s bo tak...když pak člověk potřebuje popojet před garáž si umejt auto bo tak, aby to zbytečně pořád neblikalo....

Nechci rejt ale pokud vim je to realizovaný pomocí LED diod a těm je naprosto ukradený jestli bliknou 5x nebo milionkrát a odběr je taky oproti klasickejm žárovkám téměř nulovej takže by mě tohle opravdu netížilo máš to asi jako když se ti rozsvěcí žárovka při otevření dveři :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...