Přejít na obsah

Devil eyes


diddi

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Foto na mokre cestě. Foto není moc kvalitní ,byla zima a neměl jsem čas hrát si s foťákem.ve skutečnosti to bylo lepší.Možná ještě doladit ty dálkové a bude to OK ;) Jak se oteplí tak pošlu lepší foto ;)

1. tlumené

2. tlumené + dálkové

Jak si doladil ty dalky. At tocim sroubama kam chci neda se rict ze by se neco delo. Sviti mi to moc nahoru a leve do strany. Dik :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak si doladil ty dalky. At tocim sroubama kam chci neda se rict ze by se neco delo. Sviti mi to moc nahoru a leve do strany. Dik :help:

Nejdříve jsem račnou vyzkoušel jakým směrem se parabola natáčí a pak jsem v noci zajel na rovnou cestu a každe světlo seřídil zvlašť A svití fakt super.Pokud točíš šroubem a nic se neděje tak je nemáš zacvaklé v parabole.Přeji hodně zdaru se seřizováním. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

ja mam tiez jeden typ od nich s parkovacimi kruzkami a viac ich nechcem....nepaci sa mi, ze sa nedaju nastavit horizontalne...vertikal v pohode...cele to svieti moooc vpravo a prd sa to da nastavit, dalej dialkove svietia dozeme...musel som dat zvlast pod parabolu dialkovych podlozky aby to dako svietilo do dialky, dalej to tienidlo v cockach je zvlastne....svietivost nic moc...vnoci ist je to zabijak...a to som zvedavy co mi nato povedia pani pri nastavovani svetiel v STK...a origo motorceky mi tam nepasovali...dalsia uprava...jedine + je dizajn, zbytocne peniaze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

zdravim,celkem mě stály světla 7000,- (6000 světla + 1000 motorky naklápění)...stejně jako ostatním mi nejdou nastavit dálková světla,takže jedním osvětluju nebe a druhým koruny stromů . Světla jsem koupil ve spoilercentrum, kde psali, že světla jsou už s motorky na náklápění,což jsem pak zjistil že nejsou. budiž první problém,ale objednal sem si je.myslel jsem že až tam dám ty motorky,tak konečně půjdou seštelovat ty dálková světla.motorky dorazili a? světla stále osvětlují nebe a koruny stromů...když jsem si nechával přidělávat v servisu motůrky tak jsem chtěl aby mi dali do dálkových žárovky s "xenon" efektem a když jsem si auto vyzvedával,tak mi bylo řečeno že v dálkových světlech není vůbec žádná patice,do které by žárovka zapadla...světla byla hotová a neměl sem čas to nějak v té době řešit...je to cca 14dní co sem se "díval" na tu patici co tam není. v noci jsem rozsvítil dálková světla na vrata a zkoušel sem pohnout se žárovkou. nejenom že bez té patice do které má zapadnout,se žárovka kvrdlá v parabole jak nudle v baňce,ale pohyb žárovku o cca 0,5cm činil ze vzdálenosti na vratech (cca 1,5-2m) skoro 0,5 pohybu světelného kuželu!! tudíž vy všichni komu to nejde naštelovat,se podívejte na žárovku v dálkových světlech,s největší pravděpodobností budete mít to samé co já a k tomu ještě v důsledku špatného směru žárovky,mi žárovka natavila sklo,že je v tom místě úplně zvlněné.pokud tedy to někomu nejde tak bych doporučoval dálková světla ani nepouštět.neuvidíte stejně skoro nic a eště poškodíte sklo....dneska si nechávám dát na auto zpět originální světla a v pátek jedu tyhle reklamovat. po všech těchto problémech bych ty světla s bídou koupil za poloviční cenu a nemluvě o tom,že světla mají být homologovaná,což aspoň jsou. to je asi jediné dobré na nich + diodový pruh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

nechci vam nejak radit, ale precet sem si tuhle jednu stranku a to co tady pisete neni vubec pravda,....

motorky tam pasuji myslim z klasickych origo skoda svetel a dalkova seridit jdou uplne normlne,....

sam tyto svetla pouzivam, zaroven s xenonama a bez sebemensiho problemu

jinak sem pochopil ze vy mate tedy asi dalkova v cocce a jklasicka potkavaci v parabole,....

ja mam cocku xenony .... parabola dalky,... a uplne bez problemu

sice kdyz jedu vic nalozenej tak auta blikaji ze mi tosviti vejs tak stahnu motorkama a je to bez problemu ;)

takze tod asi vse ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne nemas pravdu. Nejsem blbej. original motorky proti temhle maji vetsi prumer kulicky na konci a jsou kratsi. Potkavacky mam v cocce,nejsem pako,vim jak jak maji svitit tyhle svetla. Jinak ty xenony jsou nelegalni,vis o tom?? Az trefis na blbyho poldu.....preju hodne stesti hadat se s nim o pokutunebo dokonce o papiry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OPLIK: koukam ze vis vsechno ;) nebudu ti to brat ;) ja vim svoje a mysli si svoje :kol-46:

a policajti chytnou maximalne tak tebe ;) me jich chytlo nespocet a nikdo nic nerikal ;):kol-47:

MACA: nejakej moc chytrej covece, ale to aby si se ozval a poradil, to uz ne, ale buzerovat to ti jde koukam ;)

a myslet znamena hovno vedet v tvym pripade,... ;) a pokud vim, nikdo, teda aspon ja tady nic o originalech nerikal,....

akorad placas SRACKY ;) prober se, jsou vanoce ;):kol-46: :kol-46: :kol-46: :kol-46: :kol-46: :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukason: mysli si co chces.... ja je mam,a u me tam ty motorky nejdou,origo maj jiny kulicky.Zalezi totiz na vyrobci,tak nedelej chytreho ty...... si jeste nenatrefil na policajta co xenonum rozumi,co??? Asi tezko v techhle svetlech muzes mit LEGALNE xenony,protoze: 1. mas ostrikovace svetel?(ty mit muzes) 2.mas automaticke naklapeni svetel (gyroskop) na zadni naprave? (ten nemas urcite) 3. xenon MUSI byt v cocce(tohle jedine splnujes 100 procentne) 4. tahle svetla NEJSOU homologovana pro xenony (stejne tak nesmi svitit jako denni sviceni). A navic primo na svetlech alespon ja mam napis HID not allowed. /HID nejsou povoleny/. Navic jsem nekde cetl,ze xenony pokud nejsou original z vyroby tak se musi prihlasit jako prestavba (pry zasah do podvozku a skodovka tohle nechce schvalovat),ale o tomto nevim jestli je to pravda. sorry za OT,ale me to proste nedalo nereagovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...