Přejít na obsah

davesport

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem davesport

  1. davesport

    Devil eyes

    Tak po přečtení tématu jsem hodně na vážkách, jestli do nich jít, spokojený pořádně snad jen jeden, dva, tak kde je pravda ?
  2. Mám nemalý problém, vybila se mi v zimě nová baterka ve Fabii, když auto týden stálo, koupil jsem další a ta se taky pomalu vybíjela, v servisu mi zjistili, že mi občas komfortka žere 51mA, takže ji vyměnit, sehnal jsem si jinou, ale s tou se nedokáží mechanici dostat ke kódování, co se týče mé původní komfortky, tak s ní se nedokáží ani spojit, v autorizovaném servise mi borec řekl, že se s tím ještě nesektal, moc se mu ale nechtělo, s tou náhradní se spojit dokážou, ale nedostají se ke kódování, takže už přes půl roku na noc odpojuju mínus z baterky, jsem z toho už hotovej, tak vás moc prosím o nějakou radu, ať se můžu posunout, díky moc !
  3. ... děkuju za reakce, prosím o uzavření téma
  4. Pokusil jsem se vyměnit trysku ostřikovače na Fabii, ale za boha nevím, jak z té původní trysky dostat ven to topné tělísko, je to jen plastová krychlička, do níž vedou dva drátky, neznáte někdo ten fígl, jak to dostat ven? Moc díky za pomoc.
  5. davesport

    Stahovačka

    Čaute, tak mi praskly plasty stahovačky, jenže já jsem blbec ještě zkusil ovladačem oken s tím nějak pohnout, což jsem se pak dočetl, že asi velká chyba, bo se lanko namotalo na buben, takže může mi někdo poradit nejadekvátnější řešení, či případně koupit celou stahovačku? Fabia 2001,okno u řidiče, díky moc a omlouvám se, že jsem to přesně nevyčetl v předchozích příspěvcích, nějak se v tom ztrácím.
  6. Mě šla spotřeba nahoru, ale taky tu sílu člověk několikrát využije, tak to je i logické, na druhou stranu jsem jel z práce, cca 25 km stejným způsobem domů po dálnici na tempomat a spotřeba byla ne 6,5 jako předtím, ale 7,3.Navíc si myslím, že váha vzduchu už není ve své kůži (115000km), což by určitě mohlo mít vliv na spotřebu.
  7. Děkuju, jinak kámoš má chiplou 1,2 HTP, tu silnější a je taky hafo spokojenej, jel včera po chipu i s mým a to lítaly slova, nemluvě o grimasách a gestech. Dnes na mě dost nechápavě čuměli dva týpci v Golfu, špatně mu to nejelo, ale konkurenceschopnej nebyl, což jaksi těžce rozdejchával, tohle čeká málokdo od Fábky.
  8. Tak já už jsem hotov, děkuju panu Jandovi za trpělivou práci, neboť nám instalaci trochu zkomplikovala jiná sestava palubky, ale nakonec vše klaplo, auto jede dost solidně, čekal jsem dost, ale až tak zase moc ne, i maximálka šla nahoru, což jsem nečekal už vůbec
  9. Tak já už jsem s panem Jandou domluven za těch 9000 bez DPH, jezdí po republice, takže jsme se rozumně dohodli, jednání pana Jandy je naprosto v pohodě a rozhodně ne namistrovaně, jak se už v nějaké diskuzi o tom takhle někdo vyjadřoval, jo a Milanino, nemusíš počítat, kdy bude v Kloboukách, když v těch Sukoradech to bylo naplánováno na jiný den.
  10. Tak já se zkusím zítra spojit s panem Jandou a zeptat se ho, jestli náhodou nejede z těch Klobouk domů na Brno, nebo tak nějak a jestli by nebyl ochoten to udělat sólo, což by v případě nevybočení z jeho plánované trasy nemusel být problém. Do Sukorad to mám přes 300 km, což je dost a Klobouky jsou zase v pracovním dni a dovolená je pro mě často velká neznámá. Jinak nikdy bych nechtěl chip od nikoho jiného, neboť Cimbu autosport je jedinou firmou, na kterou jsem ještě neslyšel negativní zkušenosti, navíc jsem před několika lety u pana Jandy byl a jeho chip mi sloužil po celou dobu užívání mého auta a to v té době spíše začínal, dnes je někde úplně jinde, což svědčí o kvalitě jeho práce a umu. Jinak děkuju všem, co to tak trpělivě zorganizovali.
  11. V tom případě do toho nejspíš nebudu moct jít, dovolenou jen tak nedostanu, navíc za ten chip nebudu dávat jen tři tyčky.
  12. Tak to já zase Hodonín, nebo ještě lépe Břeclav, což jsou daleko dostupnější místa autem, viz okolí dálnice D2.Já právě myslel, že pan Janda jezdí stále čtvrtky do Brna.
  13. Stále bez odpovědi? To je divné.
  14. dcdodo: ... díky moc, budu doufat, že si pan Janda vybral kvůli krizi všechny love z účtu a doma už je nemá kam dávat
  15. Taky bych byl pro Moravu, nejlépe Brno, jinak ohledně té ceny mi říkal kamoš z Brna, že pan Janda dělal TDI za 6000 bez DPH, to by bylo dobrý, vím, že pan Janda jezdí do Brna každej, bo každej druhej čtvrtek, ale teď jde o to, jestli by to udělal se slevou na dvě etapy.
  16. ... tak já bych do toho šel s 1.9 TDI 74 KW, ale ještě záleží na tom, kolik by za to pan Janda chtěl.
  17. Já to zkoušel na D1 poblíž Kývalky a z mírného kopce mi to vytáhlo 196 km/h skutečné rychlosti, na tachecu bylo přes 200 km/h, pneu 205/45/16, motor bez chipu.
  18. Možná bych taky do toho šel, jen nevím, nevím, co na ten o dost zvýšenej krouťák řekne spojka, životnost motoru bych nerad krátil. Jinak jsem pro Brno, TDI 74 KW
×
×
  • Vytvořit nový...