Balrog Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Mám pár otázek: Chci si koupit do atuta muziku,spíše decentní,asi je subwoofer asi Box a i zesík asi jen 2 kanálovej.Jakej by jste m,i doporučily?Je lepší si koupit stejnou značku?Co říkáte na subwoofer blaupunkt GTB 1200 a zesík Blaupunkt THA 280?děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 hledal si? myslim ze uz se to nekdy resilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Mrkní ke mě do vlákna a třeba Tě to bude inspirovat i když mám OII.Tady najdeš pár foteček: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29000&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Mrkní ke mě do vlákna a třeba Tě to bude inspirovat i když mám OII.Tady najdeš pár foteček:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29000&hl= Hm pěkné,jen já bych chtěl jen box a zesík ne moc velký a ne moc drahý.Ale díky za inspiraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nemáš zač.Je to běh na dlouhou trat protože moje auto se vychytávalo cca 3 měsice a ted mužu říct že jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nemáš zač.Je to běh na dlouhou trat protože moje auto se vychytávalo cca 3 měsice a ted mužu říct že jsem spokojený To ti věřím.Neni nad to když jsi se svou prací spokojený!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...SW-set-Renegade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Mám ještě dotaz: Musí být stejný Waty na zesíku jako na subwooferu?Abych něco neodpálil například když zesík má jen 650W dát k němu subwoofer 1200W?:bude to vadit?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ahoj,box Blaupunkt mám,zesik Jbl dvou kanál,rádio Panasonic. Myslím,že na "dobasování"je ten box dobrej v poměru cena/výkon.Jak si psal nějakej levnej tak myslím,že s tímhle vedle nešlápneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ahoj,box Blaupunkt mám,zesik Jbl dvou kanál,rádio Panasonic.Myslím,že na "dobasování"je ten box dobrej v poměru cena/výkon.Jak si psal nějakej levnej tak myslím,že s tímhle vedle nešlápneš. Taky mám rádio Panasonic a ten box nevím jestli jbl 1200w a nebo ten 750w blaupunkt,ten zasík je jen 600w a kámoš říkal,že to neni dobrý spolu,že bych to mohl hned odpálit?tak nevím?nějak se v tom nevyznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ...pravděpodobně jsi uvedl max. výkony.Tento JBL určitě nemá 600W.Je to už st. model, ale jestli si pamatuju tak má max. 150W/RMS. Zesilovač by měl mít výkonovou rezervu nad SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.