Publikováno Květen 13, 200916 r ahojte vsetci, potreboval by som vasu pomoc. mam fabiu 1,4Mpi 2001, blbnu mi zamky, ked otvorim dvere a pri zatvarani dveri mi zakmne ostatne dvere okrem soferovych a za niekolko minut odomkne. pripojil som aj Vag nechce mi nacitat cen. zamykanie. neviete aky program by som mal pouzivat. el. stahovanie okien mi nacitava v pohode aj motor. mikrospinac som uz vymenil. dakujem
Květen 13, 200916 r pokial je to origo central tak sa pripaja na adresu myslim 46 co je stahovanie okien.Tam je aj alarm aj okna aj central.All IN ONE. Problem zrejme bude v soferovych dveroch.Lebo odtial je ovladane práve odomykanie a zamykanie,ked pouzivam kluc. Pokial tam je alarm a ked sa to casom otvori a ja otvorim klucku dvere tak musi alarm zareagovat,jelikoz sa deaktivuje iba cez DO.Z toho vyplyva ten mikrospinac.ale je to len teoria. treba jednoducho dvere odpojit od centralu a podla toho uvidis v ktorych je to dveroch
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.