Publikováno Březen 26, 200619 r Má to už někdo namontované http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000063 ,stojí to opravdu za ty peníze, je přece mnoho levnějších zařízení a nemá někdo fotku jak to přesně vypadá?
Březen 26, 200619 r Já jsem si to nechal namontovat už předloni při servis. prohlídce, tenkrát na trhu ještě nic jiného nebylo. Fotku nemám, stejně je to schovaný pod palubkou. Světla se rozsvítí, když napětí v palubní síti dosáhne asi 13,8 V (tuším). Z vnitřního osvětlení svítí jen budíky a to se sníženou intenzitou. Vyřadit z činnosti se dá vytažením pojistky. Zatím to funguje bez závad.
Březen 26, 200619 r myslím že toto bylo na trhu už před 2 rokama. a je to stejné jak to od molpiru a to stálo myslím kolem 600
Březen 27, 200619 r Mám jak na svým, tak i na služebáku, spokojenost. Sice trochu drahý, ale pokuty po 1.7. za nesvícení asi taky neboudou nic moc.......
Březen 27, 200619 r taky o něm přemýšlím do okty.jak je složitá montáž? tenkrát to tady někdo popisoval i s fotkama ,myslím že tam psal že průměrný kutil to zvládne, taky o tom přemýšlím, teda vím jistě že to tam dám, ale kde a jakou značku, tenkrát to dělal i Jablotron, Cosby to prodával za 300kč a já lituju že jsem to od něj nekoupil páč jablotron už to prý nedělá...
Březen 27, 200619 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1152 montaz zvladne aj priemerne zrucny idiot (vratane mna) v pripade ze ma k dispozicii spravny vypichovak na konektory, bez vypichovaku je to trochu narocnejsie ale mierne zrucny kutil to zvladne aj s kancelarskymi spinkami a podobnymi specializovanymi nastrojmi treba hladat, je tu o tom viac tem
Březen 28, 200619 r tak že bych se do toho pustil také s kamarádem vypichovákem... Já mám taky kamaráda, ale je vopichovák, vadí Pouštět se s ním raději do ničeho nebudu Upraveno Březen 28, 200619 r od snike
Březen 28, 200619 r Jak dlouho trvá montáž? Ptal jsem se ve Škodovce a chtějí 900Kč za montáž, prý to trvá 2 hodiny.
Březen 28, 200619 r Jo mám to není to špatná věc.Funguje to tak že lze nastavit letní, nebo zimní provoz.Letní se chová normálně a zimní ti při vypnutých světlech začne vydávat pisklavý tón, a když je necháš zapnuté tak se po nastartování rozsvítí a naopak.Asi je to ono co chceš, auto jsem tak koupil takže nevím nic bližšího.Snad ti to trochu pomůže.
Březen 28, 200619 r Já to mám, namontovaný od škodovky za 1300. A zatím max. spokojenost. Prostě máš světla pořád zaplí a oni se ti sami vypnou při vypnutí motoru. Takže nehrozí ani vybití baterky. A pokud to necháš vypnutý tak to píská
Březen 28, 200619 r Já to mám, namontovaný od škodovky za 1300. A zatím max. spokojenost. Prostě máš světla pořád zaplí a oni se ti sami vypnou při vypnutí motoru. Takže nehrozí ani vybití baterky. A pokud to necháš vypnutý tak to píská Jak to funguje se spínačem světel? Je to pořád v základní poloze nebo v rožlé?
Březen 28, 200619 r V rožlé, a normálně se to vypne automaticky Ale pokud to ze zvyku vypneš, tak to při příštím startu píská abys o zas zapnul.
Březen 28, 200619 r V rožlé, a normálně se to vypne automaticky Ale pokud to ze zvyku vypneš, tak to při příštím startu píská abys o zas zapnul. Díkes
Březen 28, 200619 r Tady něco pro kutily schéma jak si to vyrobit sám http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/svetlavypinani.htm
Březen 29, 200619 r Nevíš, jestli je to na Fabku stejné? Přinejmenším barva konektorů bud asi jina, co.
Březen 29, 200619 r já nevím jestli to je stejné, tady na těch stránkách je to na fabii a octavii+superb jiný http://www.levnealarmy.cz/kategorie.php?id_kategorie=12 .taky by mě to zajímalo...
Duben 6, 200619 r Taxem si to fčera nechal namontovat v rámci roční prohlídky,dle fraktůry je cena 578,- bez DPH (matroš + práce) + pár kaček za nějaký drobný materiál(přepínač léto-zima,dráty.piny do konektoru...).Funguje jak je popsáno výše k naprosté spokojenosti .
Duben 6, 200619 r Taxem si to fčera nechal namontovat v rámci roční prohlídky,dle fraktůry je cena 578,- bez DPH (matroš + práce) + pár kaček za nějaký drobný materiál(přepínač léto-zima,dráty.piny do konektoru...).Funguje jak je popsáno výše k naprosté spokojenosti . Muzu vedet presny typ, co Ti montovali a kde ? Ja psal do autorizovaneho servisu a napsali mi 1400,- vc DPH
Duben 6, 200619 r Gil: jen abych ti to popsal... kolega to ma v aute a v pozici "0" se pri nastartovani rozsviti potkavaci svetla, palubka nesviti - jen kontrolka svetel je v provozu... Pokud chces aby svitila palubka, pak musis pootocit ovladacem do standardni polohy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.