Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já jsem si to nechal namontovat už předloni při servis. prohlídce, tenkrát na trhu ještě nic jiného nebylo. Fotku nemám, stejně je to schovaný pod palubkou. Světla se rozsvítí, když napětí v palubní síti dosáhne asi 13,8 V (tuším). Z vnitřního osvětlení svítí jen budíky a to se sníženou intenzitou. Vyřadit z činnosti se dá vytažením pojistky. Zatím to funguje bez závad.

myslím že toto bylo na trhu už před 2 rokama. a je to stejné jak to od molpiru ;) a to stálo myslím kolem 600 :D

Mám jak na svým, tak i na služebáku, spokojenost. Sice trochu drahý, ale pokuty po 1.7. za nesvícení asi taky neboudou nic moc....... :t

dodava www.molpir.cz jak cz tak i sk cena 600,- + 300,- montaz

taky o něm přemýšlím do okty.jak je složitá montáž?

taky o něm přemýšlím do okty.jak je složitá montáž?

tenkrát to tady někdo popisoval i s fotkama ,myslím že tam psal že průměrný kutil to zvládne, taky o tom přemýšlím, teda vím jistě že to tam dám, ale kde a jakou značku, tenkrát to dělal i Jablotron, Cosby to prodával za 300kč a já lituju že jsem to od něj nekoupil páč jablotron už to prý nedělá...

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1152

montaz zvladne aj priemerne zrucny idiot (vratane mna) v pripade ze ma k dispozicii spravny vypichovak na konektory, bez vypichovaku je to trochu narocnejsie ale mierne zrucny kutil to zvladne aj s kancelarskymi spinkami a podobnymi specializovanymi nastrojmi :) treba hladat, je tu o tom viac tem

tak že bych se do toho pustil také s kamarádem vypichovákem... :smich:

tak že bych se do toho pustil také s kamarádem vypichovákem...  :smich:

Já mám taky kamaráda, ale je vopichovák, vadí :smich::smich::smich: Pouštět se s ním raději do ničeho nebudu ;)

Upraveno od snike

Jak dlouho trvá montáž? Ptal jsem se ve Škodovce a chtějí 900Kč za montáž, prý to trvá 2 hodiny.

Jo mám to není to špatná věc.Funguje to tak že lze nastavit letní, nebo zimní provoz.Letní se chová normálně a zimní ti při vypnutých světlech začne vydávat pisklavý tón, a když je necháš zapnuté tak se po nastartování rozsvítí a naopak.Asi je to ono co chceš, auto jsem tak koupil takže nevím nic bližšího.Snad ti to trochu pomůže.

Já to mám, namontovaný od škodovky za 1300. A zatím max. spokojenost. Prostě máš světla pořád zaplí a oni se ti sami vypnou při vypnutí motoru. Takže nehrozí ani vybití baterky. A pokud to necháš vypnutý tak to píská :)

Já to mám, namontovaný od škodovky za 1300. A zatím max. spokojenost. Prostě máš světla pořád zaplí a oni se ti sami vypnou při vypnutí motoru. Takže nehrozí ani vybití baterky. A pokud to necháš vypnutý tak to píská :)

Jak to funguje se spínačem světel? Je to pořád v základní poloze nebo v rožlé?

V rožlé, a normálně se to vypne automaticky :D

Ale pokud to ze zvyku vypneš, tak to při příštím startu píská abys o zas zapnul.

V rožlé, a normálně se to vypne automaticky :D

Ale pokud to ze zvyku vypneš, tak to při příštím startu píská abys o zas zapnul.

Díkes -_-

Nevíš, jestli je to na Fabku stejné?

Přinejmenším barva konektorů bud asi jina, co.

Taxem si to fčera nechal namontovat v rámci roční prohlídky,dle fraktůry je cena 578,- bez DPH (matroš + práce) + pár kaček za nějaký drobný materiál(přepínač léto-zima,dráty.piny do konektoru...).Funguje jak je popsáno výše k naprosté spokojenosti .

Taxem si to fčera nechal namontovat v rámci roční prohlídky,dle fraktůry je cena 578,- bez DPH (matroš + práce) + pár kaček za nějaký drobný materiál(přepínač léto-zima,dráty.piny do konektoru...).Funguje jak je popsáno výše k naprosté spokojenosti .

Muzu vedet presny typ, co Ti montovali a kde ?

Ja psal do autorizovaneho servisu a napsali mi 1400,- vc DPH :o

Gil: jen abych ti to popsal... kolega to ma v aute a v pozici "0" se pri nastartovani rozsviti potkavaci svetla, palubka nesviti - jen kontrolka svetel je v provozu... Pokud chces aby svitila palubka, pak musis pootocit ovladacem do standardni polohy... ;)-_-

přikládám kopii faktury...

post-10-1144307359.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.