bunii Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Caute mam taky problem .Pri volnobehu a zoslapnutii plynu sa mi ozve tak cca 2cekundovy zvuk (ten zvuk je ako ked pri vas tatrovka zastavy a vypusti vzduch ale tatrovka to mam na brzdach a ja ked pridam )Za jazdy neviem ci to robi bo to nieje pocut .Ked ale stupam na plyn stale tak ten vzduch nepocujem .Musim vzdy ustalit otacky a ked nanovo pridam vo volnobehu az vtedy je to pocut . Prosiiim stretol sa s tym niekto ?Je to vazne ?A co bude stat oprava?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Aký máš motor? Inak ak myslíš zvuk podobný BOV ventilu pri rýchlom zošliapnutí plynu , tak to robia všetky 16V a HTP motory a je to úplne normálne. Nie som si istý, ale má to asi na svedomí rýchle otvorenie škrtiacej klapky a náhle nasatie väčšieho množstva vzduchu cez ňu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunii Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 juuuj prepac som zabudol mam fabiu 1,2 47kw r2003 clasik .Neviem co je to BOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to neřeš, je to naprosto normální jev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To jo, to je v poho. To mně zase ted motor dělá to, že když řadím a pustím na chvíli plyn, tak když ty otáčky padaj, to je zvuk jak turbo Nevím proč, ale asi to je taky normal, ale dříve jsem to neregistroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ale ved auto sa musi nadychnut, nie? to je normalne. mne sa to paci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunii Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ja len ze ci sa mi nejaka hadicka neroztrhla .Bo neviem o tom ze by mi to robila aj pred tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 msim vas vsechny zklamat mam tyto zvuky taky vyborny efekt z bov ventilu jak si oddychuje ale pricina je v pletenci na vyfukovem potrubi nejnizsi bod na predni naprave kde se to trosku prodrelo a profukuje tuby vyfukove splodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.