Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute mam taky problem .Pri volnobehu a zoslapnutii plynu sa mi ozve tak cca 2cekundovy zvuk (ten zvuk je ako ked pri vas tatrovka zastavy a vypusti vzduch ale tatrovka to mam na brzdach a ja ked pridam )Za jazdy neviem ci to robi bo to nieje pocut .Ked ale stupam na plyn stale tak ten vzduch nepocujem .Musim vzdy ustalit otacky a ked nanovo pridam vo volnobehu az vtedy je to pocut .

Prosiiim stretol sa s tym niekto ?Je to vazne ?A co bude stat oprava?Dakujem

Aký máš motor? Inak ak myslíš zvuk podobný BOV ventilu pri rýchlom zošliapnutí plynu , tak to robia všetky 16V a HTP motory a je to úplne normálne. Nie som si istý, ale má to asi na svedomí rýchle otvorenie škrtiacej klapky a náhle nasatie väčšieho množstva vzduchu cez ňu.

• Autor

juuuj prepac som zabudol mam fabiu 1,2 47kw r2003 clasik .Neviem co je to BOV

To jo, to je v poho. To mně zase ted motor dělá to, že když řadím a pustím na chvíli plyn, tak když ty otáčky padaj, to je zvuk jak turbo :) Nevím proč, ale asi to je taky normal, ale dříve jsem to neregistroval.

ale ved auto sa musi nadychnut, nie? to je normalne. mne sa to paci.

• Autor

ja len ze ci sa mi nejaka hadicka neroztrhla .Bo neviem o tom ze by mi to robila aj pred tym

msim vas vsechny zklamat mam tyto zvuky taky vyborny efekt z bov ventilu jak si oddychuje :prc:lol

ale pricina je v pletenci na vyfukovem potrubi nejnizsi bod na predni naprave kde se to trosku prodrelo a profukuje tuby vyfukove splodiny

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.