Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 viděl jsem na pár autech, že měli přední a zadní znak černý bez chromu. nemáte ho někdo doma či nevíte jestli se to normálně prodává ve škodovce, nebo je to domácí výroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nemáš foto? Myslím ale že to bude home made Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 třeba je to znak z feldy nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Myslím, že to má mikl. Měl by to snad být znak z motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 spineshark: foto právě nemám ostatní:zkusím pohledat a poptat se. kdyby byly nějaký návrhy, rád je uvítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Koupit se asi nedá,já ho mám dělanej. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...452&st=1100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 vypadá suprově, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak jsem zjistil, že Fábky z roku výroby 00 mají na zadku s prolisem a r.v. 01 už s chromem. kdyby se doma někomu válel, dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak takhle vypadá ten znak, když už má pár let odslouženo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ten jsme měli myslím na OI z roku 97 a za cca 8 let kdyz jsme auto prodavali byl porad jako novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 to jsou oni a takhle vypadá před opotřebením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty staré znaky prd vydrží. Skoro na každém autě jsou zprasený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak ty přesně potřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.