Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

pekne zrzavy............. :huh:

jakej je to r.v.?

Editováno: , autor: Bobik
Vloženo

ja mam 05/2002, tak se taky mrknu, ale mam takovy dojem, ze je to uplne v cajku.. ;)

Vloženo
na starym foru se tohle tema uzavrelo tim ze je to problem jen zakladnich barev a nejvice bile, cervene byly v pohode..metalizy uplne v klidu..

tak to s tebou nesouhlasím protože soused to má taky jak jsem psal výše, né v takovém rozsahu ale má tam puchyřky, má tu metlu co má Bobik v avataru, nemyslím že to je v barvě, možná ty dveře dělá nějaký dodavatel co šetří na poziku :D BOBIK: jinak na tom starým foru to bylo focený taky na krátký fabii v tý barvě co máš v avataru :D

Vloženo

Mam dojem, ze ta guma v zadu na mojej MR2005 vyzera uplne inak. Snad to uz nejako vyriesili. Inak je to dost nahovno. Pozink karoseria a po styroch rokoch hrdzavie :(

Vloženo

Ona ta guma je možná jiná, ale myslím že to v ní vůbec není, nezačalo to pod tou gumou, a je to uprostřed okna, tudíž zeshora tam zatýkat nemůže, dělá to nějaký slícování plechů, prostě jsou tam přes sebe dva plechy vnitřního rámu dveří a ten venkovní a jsou tam určotě nabodovaný a mezi tím to rezne, bylo vidět jak to začínalo od vnitřku, puchýřky se zvětšovaly, a už praskly, jen mě zarazila ta rychlost , měl jsem dřív mondeo bylo taky bílé, páč se mi bílá líbí, a na tom nebyla kapka rezu, ale když se podíváte na octavii z roku 97 tak najdete málo kterou zrezlou, no aspon já jsem ještě schnilou neviděl, nevím kde šetří, ale letos to nechám udělat , páč příští zimu bych asi viděl už do kufru...

Vloženo
Ona ta guma je možná jiná, ale myslím že to v ní vůbec není, nezačalo to pod tou gumou, a je to uprostřed okna, tudíž zeshora tam zatýkat nemůže, dělá to nějaký slícování plechů, prostě jsou tam přes sebe dva plechy vnitřního rámu dveří a ten venkovní a jsou tam určotě nabodovaný a mezi tím to rezne, bylo vidět jak to začínalo od vnitřku, puchýřky se zvětšovaly, a už praskly, jen mě zarazila ta rychlost , měl jsem dřív mondeo bylo taky bílé, páč se mi bílá líbí, a na tom nebyla kapka rezu, ale když se podíváte na octavii z roku 97 tak najdete málo kterou zrezlou, no aspon já jsem ještě schnilou neviděl, nevím kde šetří, ale letos to nechám udělat , páč příští zimu bych asi viděl už do kufru...

Kokty maju pozink aj spoje, co Fabia udajne nema :(. Fabia ma len samotne plechy, takze v spojoch to moze hrdzaviet.

Vloženo

Druhý majitel, to bude možná ono. Možná předchozí majitel měnil někde v garáži nešetrně zadní okno, narušil ochranou vrstvu a tobě o tom samosebou neřekl. Přesně tak jsem viděl rezavé pětky na Octávii a bylo to přesně tím.

Co říkáš sundat tapecirunk a kouknout, jak to tam vypadá? Sundané je to během okamžiku.

Vloženo

Tohle v tom nehledej nikdo tam nic nedělal, prostě fabie hnie, a nejsem jediný, a každýho to čeká, okno tam měněné není, jsou na něm samolepky auto roku 2001 a ještě ta prodejce kde bylo auto opravdu koupeno, není to problém okna, krom toho to začalo reznou uplně mimo okno, a ještě mám puchýřek pod spz

Vloženo
nechci vidět 12let starou fabii..

Bych to neviděl tak černě, občas se stane (jako v tvém případě ), ale je to naštěstí občas. Zhnilý auto vypádá opravdu jinak a rozčilovat se, že nemáš servisku mi připadá zbytečné, když je to holt jasně daná podmínka a většina ji má.

Vloženo

No vyjímka to určitě není, krz tu servisku se nějak ani nerozčiluju, já jsem ji pri prodeji viděl a kdybych chtěl tak si vyžádám duplikát, ale vadí mi když staví ubohou kvalitu za kus knížky podmíněnou návštěvou servisu, která dosahuje kvalit servisů garážových, u nás jsou servisy dva a jeden lepší než druhý, krom toho jsem s fabii velmi spokojen , a myslím si že problém je jen v 5dveřích, jinde bude ochrana rovnocená 10letům záruky ale s tvrzením že je to náhoda na 5 dveřích nesohlasím ani náhodou, budou hnít jako felicie, každýmu..krom toho nikde není psáno že musíš navštěvovat orig. servis a dnes to není ani podmínka..5íkal mi příjmaci technik z Citroena, že v roce 2005 schválily pro prodej aut nová pravidla, zaprvé se můžou servisy kombinovat s konkurencí, jako třeby Hyunday mercedes, můžou být oba ve stejné firmě čí budově což dříve nešlo, mohli být spolu jen koncerny, a prodej aut je možný už třeba v supermarketu, třeba když bude tesco chtít prodávat škodovky tak prostě může, o prodej aut si může zažádat kdokoliv a ne jen aut. servis, je to kvůly stlačení ceny aut, ještě to moc neběží ale je to tak, krom toho ti třeba tesco nebude zajištovat servis a ty můžeš sám vybrat kam budeš jezdit..

Vloženo

Když to opravíš, za rok to znova vyleze. Jedině vyměnit komplet dveře. S tou zárukou to vydím stejně jako Gil, záruku podmíněnou řádně vyplněnou servisní knížkou má většina automobilek. Prachy ušetřené za servisní prohlídky, můžou vyjít pěkně draho. Nemyslím konkrétně tvůj případ.

Vloženo

A i kdyby, tak paty dvere v barve sezenes nastrojeny za par korun. Tady nema smysl cokoli resit...

Rozhodne ale nesouhlasim s tim, ze paty dvere budou reznout jako u felicii. Nejstarsi fabie maji dnes 7 let. A videl jsi nekdy nejakou rezavou??? Tohle bude vyjimka. Jasne, vyjimka potvrzuje pravidlo - i ja videl starou fabku s naznaky rzi, ale s tou fabii se v rukavickach rozhodne nezachazelo a garaz nikdy nevidela. A paty dvere na feliciich hnily uz po vyjizdu z vyrobniho zavodu, tam to proste byl problem.

Vloženo

Myslel jsem že budou hnít 5 dveře jako na feldě, myslel jsem jako místo ne rozsah, nejde o to že se dají sehnat za pár korun, ale o to že po 4 letech by se to nemělo řešit vůbec nějaká rez..

Vloženo

Přesně tohle se stalo tátovi na oktávce kombi (I.) v metalíze. Opravili to normálně na záruku. Zadní sklo bylo nalepené moc nízko a protože to lepidlo je docela pružné, tak při přejezdu nerovností sklo naráželo na tu hranu. Páté dveře dosaly nový lak a zadní sklo. Dle autorizovaného servisu se totiž standardním postupem nedá sundat lepidlo ze skla, ale z rámu 5.dveří ano... No, táta se nehádal... B)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...