heckeer Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 To není možný, prý je to výjímečný jev, jaký máš rok?... Uvědom si, kolik chodí na forum lidí. Ozvali se tři, nebo čtyři co mají problém. Dalších, já nevím 200 co četlo tuto diskuzi nemá problém. Pořád si myslíš, že se nejedná o vyjímečný jev? Já myslím, že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 to Guest_fabka2004: Auto se snažím mýt alespoň jednou za měsíc,před zimou a po zimě dávám auto do servisu na ošetření laku!Takže tím že bych se o lak nestaral to asi nebude!Mavíc dva dny před tím než se vyskytl tento problém bylo auto opravováno ve značkovém servis Škoda.Podobnou závadu jse měl i na VW Transporter,kde byla bez problámů odstraněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 To není možný, prý je to výjímečný jev, jaký máš rok?... Uvědom si, kolik chodí na forum lidí. Ozvali se tři, nebo čtyři co mají problém. Dalších, já nevím 200 co četlo tuto diskuzi nemá problém. Pořád si myslíš, že se nejedná o vyjímečný jev? Já myslím, že ano. Čemu se směješ, to fakt nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Tomu že vyjímka už začíná potvrzovat pravidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Máš rezavý flíček na dveřích a děláš z toho zbytečnou tragédii a hned tvrdíš, že to čeká všechny. Jezdím celkem čtyřma Fabiema, tři jsou starší a mají více najeto než ta moje. Žádná nemá s korozí problém, tak su klidný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fabka2004 Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 to Guest_fabka2004: Auto se snažím mýt alespoň jednou za měsíc,před zimou a po zimě dávám auto do servisu na ošetření laku!Takže tím že bych se o lak nestaral to asi nebude!Mavíc dva dny před tím než se vyskytl tento problém bylo auto opravováno ve značkovém servis Škoda.Podobnou závadu jse měl i na VW Transporter,kde byla bez problámů odstraněna. otazne je ci bolo len tak v servise na oprave ci na prehliadke, ak na prehliadke, tak potom by som to zvalil na servis a dozadoval sa od skodovky...... ak bolo na nejakej oprave, tak to s tym nema nic spolocneho. ten lak vyzera fakt dost zle, aspon z tej jednej fotky, preto moj prispevok. Ale podstatne je kedy a ako si to objavil, ako to vyzeralo pri najdeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Tak tragédii z toho určitě nedělám , u nás stojí na parkáči 3 a ten flíček tam mají všichni, možná by sis je měl důkladněji prohlídnout ty 4 s kterýma jezdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 To není možný, prý je to výjímečný jev, jaký máš rok?... 8/2002 1.4 MPi , asi na roku nezalezi , pac budou rezavet vsechny fabule a vyjimky budou ty ktery reznout nebudou .... takze podle toho jak rezly feldy ( a dal reznou) tak budou reznout a fabule snad jen v mensi mire.... jinak s coctou nam bylo v servisu receno ze dily nemeni ale uz jen opravuji driv pry vymenovali cele dvere , prej po opraveni uz neni mozne aby to zacalo reznout ... tak proc to uz poradne nedelaji pri vyrobe???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martion Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 pročítal sem si příspěvky o reznutí, tak sem se šel mimochodem podívat na moje auto a málem mi vypadly oči z důlků... přidávám se k fabiím s reznoucim kufrem. mám 4/2002, šedá stone, takže na barvě asi moc nezáleží. vylezlo to hrozně rychle, dřív sem si toho vůbec nevšim. naštěstí je to jen málá prasklinka a okolo rez (zatim), uplně přesně pod stěračem pod zadnim sklem. Zitra jedu do škodovky, sem zvědavej co mi řeknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ma nestraste ja mam rok 03 (mesiac neviem ) MR04 COMBI cervena corrida a kompletne umyvat po zime sa chystam za dva tyzdne, tak dufam, ze nebudem milo prekvapeny. Teraz je v garazi, takze neviem, ale v zime u nas strasne solia, uz parkrat sa mi stalo, ze mi vykrystalizovala sol na 1/10 plochy laku celeho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Dnes som prezuval gumy a behal som dost dlho pod autom. Vsimol som si na oboch stranach tam kde sa predny naraznik spaja s blatnikmi pri plastovom kryte, ze mam hrbolky pod lakom ako keby to tam zacalo hrdzaviet . Je to ta mala ploska z vnutornej strany ako je koleso a presne v tom mieste kde sa to dotyka naraznika. A to mam auto ani nie rok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 jo mě to vylezlo taky rychle, loni jsem na starém foru koukal na ty fotky rezave fabie a říkal, to není možný, a byl jsem rád že se mě to netýká, a letos už nic neříkám, vylezlo to přes zimu, auto meju každá týden i v zimě, mám rád čistý auto, a trochu mě to od škodovky mrzí, páč vím že už umí dělat auta která nemají za 3 roky problém s korozí, nevím kde šetří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martion Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 tak sem byl v servise, koukli na to a rekli ze na proreziveni to ma byt durch! jak jinak! ale nafotili to a rekli ze me daj vedet co na to skodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 no tak koukam ze kazdy servis k tomu pristupuje jinak .... u nas nafoti a okamzite reklamace a daji to do pucu , problemy s tim jeste nebyli..... kdyby davali zaruku na durch proreziveni tak by to muselo byt cca 100 let .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 na nove volvo a saab je zaruka proti korozi akehokovlek druhu 15-rokov a proti prehrdzaveniu 28 rokov(na zaruku sa myslim nevztahuje zhrdavenie veka nadrze) preco to skodovka nevie po tak dlhej dobe urobit aspon scasti podobne to je f <> snou a celym vw koncernom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 na nove volvo a saab je zaruka proti korozi akehokovlek druhu 15-rokov a proti prehrdzaveniu 28 rokov(na zaruku sa myslim nevztahuje zhrdavenie veka nadrze) preco to skodovka nevie po tak dlhej dobe urobit aspon scasti podobne to je f <> snou a celym vw koncernom Aaa zasa ten rozvracac.Ale musim dat za pravdu.Tomu sa hovori starostlivost o zakaznika. OT:mam pre teba DP octavia ak mas zaujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 to vies ze mam imho: getza som zrusil tak dostanem za trest pravdepodobne fabku 1,2 htp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 to vies ze mam imho: getza som zrusil tak dostanem za trest pravdepodobne fabku 1,2 htp Aj ja ich mám pre teba nachystané ešte z minulého roka : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 to vies ze mam imho: getza som zrusil tak dostanem za trest pravdepodobne fabku 1,2 htp Aj ja ich mám pre teba nachystané ešte z minulého roka : OT:Vsak to su tie tvoje OT2:Si sa nepochvalil novym prirastkom do autorodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Po 14. letech bude fábka vypadat podobně A to jsem Fávo 10 let "mazlil" a opečovával, stříkal dětské olejíčky a pudry No a dopadlo to stejně takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Drobecek: garazujes? Nasi meli favorita rv90 a kdyz ho prodavali, tak ani znamka po korozi. O auto bylo velmi slusne pecovano a bylo garazovano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Drobecek: garazujes? Nasi meli favorita rv90 a kdyz ho prodavali, tak ani znamka po korozi. O auto bylo velmi slusne pecovano a bylo garazovano. NE NE stálo celou dobu na ulici a jezdilo většinou po "prosolené" Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ono v zimě je lepší když stojí přesolený auto venku než vevnitř, sůl totiž krystalizuje v teple, tutíž menší zlo je když stojí v mrazu na ulici, musel bys to auto umýt, aby to mělo smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nejlepší je suchá, dobře větraná nevytápěná zděná garáž. Ono, když ti na auto přes noc sněží, přes den roztaje, voda zateče do všech spár, přes noc opět zmrzne. Asi pro auto žádný balzám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host riki Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 pořádně umýt a nešetřit vodou!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.