Jar_da Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 A taky by z nich byla harmonika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 ľudia už tam na tých zadných dverách mám pupenec aj ja, asi taký 3mm iba ale čoskoro bude ready to pop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 najbližší faceliftu fabie budú asi tie 5.te dvere v plaste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 ľudia už tam na tých zadných dverách mám pupenec aj ja, asi taký 3mm iba ale čoskoro bude ready to pop Vyfoť to a hoď to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Něco pro silné nátury Škoda Fabia mýho bráchy: hatchback, r.v. 2001, najeto 71t km, stav: slušné zacházení Foto 1: celkový pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Foto č. 2: detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Foto č. 3: detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Ty blaho, tak to je woooooostry. Vypada to dost zvlastne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Ty blaho, tak to je woooooostry. Vypada to dost zvlastne.. vyzera to ako zasah plazmovou zbranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Dovolte mi, abych vám představil další rezavou Fabii, tentokrát kamarádovu hatchback, r.v. 2001, najeto 155t km, stav: jeden řidič, slušné zacházení, parkováno venku Foto č.1: celkový pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Foto č. 2: polodetail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Foto č. 3: detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Foto č. 4: detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Foto č. 5: neošetřené poškození laku na pátých dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Jo přesně tak pod oknem to mám já, už mi z toho tady udělaly auto co to má určitě po bouračce, po výměně okna, dokonce tu padl názor že to někdo poškrábal klíčkem , ale ono to je prostě mizernou kvalitou, naštěstí se zdá jen 5dveří, a vyjímka začíná potvrzovat pravidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ja som mal pľuzgiere pod farbou (zatiaľ len začínajúce) tiež na 5. dverách. Ale ja som ich mal vedľa značky (jeden som aj priložil), lak bol na povrchu ešte celý, ale už bolo vidieť, že nie rovný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ja som mal pľuzgiere pod farbou (zatiaľ len začínajúce) tiež na 5. dverách. Ale ja som ich mal vedľa značky (jeden som aj priložil), lak bol na povrchu ešte celý, ale už bolo vidieť, že nie rovný. tak neco podobneho mi take zacina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Jedno miesto som musel riešiť až takto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 ja to mam v jednom miste presne tak jak to mas na prvni fotce , ale doufam, ze tak daleko to nedojde........bojim bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Ahoj, tak já mám fabii combi MR 2006 a ta má 12 let na prorezavění, tak dlouho ji možná ani mít nebudu, i když kdo ví když se dostali k moci ty p****** ODS. Docela mě překvapuje, že na ně někdy bylo jen 6 let záruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martion Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 politiku sem fakt netahej! myslim ze by s tebou nemuseli vsichni souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 napodobne, souhlas o politice si muzes jit polemizovat do lamparny, je tam od toho tema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Dnes jsem koukal na fabii jednoho maníka ze servisu má tu samou jako Pava kombi modrou 16V a je to uplně ta první co se vyráběla, garáž nemá, myje to občas, zrovna to myl a leštil, a bavily jsme se o korozi a musím říct, že na tom autě nemá ani náznak něčeho co by mohlo připomínat puchýř, ani pod spz ani pod oknem, tak to fakt nechápu, jak některý stejně udržovaný a mladší jsou zrezlý, jako kdyby byli odfláknutý dveře a dobrý dveře, no asi měl zrovna šichtu ten co to dělá pořádně, jinak už to nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Já mam fabii combi, rok výroby 2000, provoz v zimě v létě, za každýho počasí, garáž mam, ale moc se to auto v ní neohřeje a taky ani sebemenší náznak koroze. Takže tu mojí asi dělal stejnej týpek co tu modrou, kterou popisuješ. Jsou to ty nejprvnější, holt je to ještě bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhouse Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Připojuju se. Taky mám 1999 a zatím jsem žádný puchýř neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.