Publikováno Květen 22, 200916 r Tazsie sa radila 1 a spiatocka. Spiatocka sa radila cez zuby. Nevypinala dostatocne spojka avsak nepravidelne, niekedy vypla bez problemov. Najskor skusali spojku ovzdusnit. No nakoniec musela ist von prevodovka a vymenili lamelu veko spojky uplné, ktoré bolo ohnuté pravdepodobne od výroby. Vymena spojky bola reailzovana v servise Skoda - Cyda Levice. Zaruku samozrejme uznali bez problemov. Upraveno Květen 25, 200916 r od doveziem.sk
Květen 24, 200916 r Autor Prejavila sa ta istá závada. Spiatocka ide cez zuby a jednotka tazsie. Tuto zavadu este v servise u 1,4 TDI nemali. Upraveno Květen 25, 200916 r od doveziem.sk
Květen 24, 200916 r by ma zaujimalo ako ti to diagnostikovali, ze to je lamela... aj mne sa tazsie radi spiatocka aj jednotka, mozno to bude aj tym ze mi montovali defend lock
Květen 25, 200916 r Autor Nenapisal som to cele. Lamele nebolo nic. Pritlacný kotúc bol deformovaný od vyroby. Nemam defend lock. Problem je v tom, ze u 1,4 tuto zavadu este na Slovensku nemali. Niekedy spojka nevypne uplne a spiatocka skripe. Kedze je tam nova lamela a pritlacak tak pockam nech sadnu. Rychlosti 2,3,4,5 sa radia v poriadku, lebo su synchronizované. V kazdom pripade uz som jazdil na FI - 1,4 44kw, 1,9 SDI a 1,2 HTP a ani jednom sa neradila tak tazko 1 a spiatocka, ako na 1,4 pumpa - diza. Na 1,4 44kw sa radili tazsie vsetky rychlosti ,ale iba ak to porovnam s 1,2 HTP. Jedinú závadu som mal na 1,2 HTP a v zaruke mi menili vodiace tycky stabilizatoru. Z mojho pohladu bola nalepsia FI 1,2 HTP - spolahliva, lahke radenie a pri normalnej jazde dobra spotreba. Radost jazdit. Naviac som 2 x bol na nej v UK avsak vacsinou sa jazdilo na nej po okrese. Upraveno Květen 25, 200916 r od doveziem.sk
Červen 3, 200916 r Autor Vyjadrenie autorizovaneho servisu, je ze spiatocka sa ma radit 2-3 sekundy po stlaceni spojky, ked sa rotujuce casti prevodovky zastavia.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.