Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tazsie sa radila 1 a spiatocka. Spiatocka sa radila cez zuby. Nevypinala dostatocne spojka avsak nepravidelne, niekedy vypla bez problemov. Najskor skusali spojku ovzdusnit. No nakoniec musela ist von prevodovka a vymenili lamelu veko spojky uplné, ktoré bolo ohnuté pravdepodobne od výroby. Vymena spojky bola reailzovana v servise Skoda - Cyda Levice. Zaruku samozrejme uznali bez problemov.

Upraveno od doveziem.sk

• Autor

Prejavila sa ta istá závada. Spiatocka ide cez zuby a jednotka tazsie. Tuto zavadu este v servise u 1,4 TDI nemali.

Upraveno od doveziem.sk

by ma zaujimalo ako ti to diagnostikovali, ze to je lamela... aj mne sa tazsie radi spiatocka aj jednotka, mozno to bude aj tym ze mi montovali defend lock

Toto moze sposobit defend lock????????????????????????????

• Autor

Nenapisal som to cele. Lamele nebolo nic.

Pritlacný kotúc bol deformovaný od vyroby.

Nemam defend lock. Problem je v tom, ze u 1,4 tuto zavadu este na Slovensku nemali. Niekedy spojka nevypne uplne a spiatocka skripe. Kedze je tam nova lamela a pritlacak tak pockam nech sadnu. Rychlosti 2,3,4,5 sa radia v poriadku, lebo su synchronizované.

V kazdom pripade uz som jazdil na FI - 1,4 44kw, 1,9 SDI a 1,2 HTP a ani jednom sa neradila tak tazko 1 a spiatocka, ako na 1,4 pumpa - diza. Na 1,4 44kw sa radili tazsie vsetky rychlosti ,ale iba ak to porovnam s 1,2 HTP.

Jedinú závadu som mal na 1,2 HTP a v zaruke mi menili vodiace tycky stabilizatoru.

Z mojho pohladu bola nalepsia FI 1,2 HTP - spolahliva, lahke radenie a pri normalnej jazde dobra spotreba. Radost jazdit. Naviac som 2 x bol na nej v UK avsak vacsinou sa jazdilo na nej po okrese.

post-30311-1243265968_thumb.jpg

Upraveno od doveziem.sk

• 2 týdny později...
  • Autor

Vyjadrenie autorizovaneho servisu, je ze spiatocka sa ma radit 2-3 sekundy po stlaceni spojky, ked sa rotujuce casti prevodovky zastavia.

Tak mně tam ta zpátečka někdy nejde, ani když chvíli počkám.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.