Publikováno Květen 23, 200916 r Zdravím, žádné takové téma jsem nenašel, tak zakládám. Nedodělával někdo palubní PC do octavie, která ho nemá? Co všechno je potřeba k montáži. Je potřeba měnit budíky? (pokud se mají údaje zobrazovat pouze dole u hodin) Určitě bude potřeba vyměnit páčku stěračů a dotáhnou vedení k budíkum. Je potřeba ještě neco? Díky za každou radu.
Květen 24, 200916 r Autor Můžu použít budíky z TDi z MR2003, je to z auta kde je komfortní systém 3 generace, měnil jsem tam za maxidot. Díval jsem se na schéma a mělo by stačit dotáhnou tři vodiče, od páčky do zelené svorkovnice na panelu přístroju + připojit do páčky zem. Co se pak musí povolit/aktivovat aby to začalo fungovat? Díky. vedení, páčka, budíky
Květen 25, 200916 r Autor PIN k budíkům znám a čidlo teploty máš namysli to v nárazníku? taky to chce ještě čidlo teploty. a pak přízpůsobit budíky k autu = znát PIN
Květen 29, 200916 r Neviem ci je dovolené vkladat sem aj iné linky podobné ale tu najdes podrobne napísané ako dorobit palubný. Ja som si podla toho dorobil bez problémov. Link: http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...1&Itemid=30
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.