Publikováno Květen 30, 200916 r Zdravim, mám problém, po nastartování ( za studena a někdy i za tepla ) my drží otáčky kolem 1500 a spadnou až za dlouhou dobu cca 5 až 10 minut a nebo musím vyhnat prudce otáčky nad 5000 a pak teprv spadnou. Tak se chci zeptat jestli se s tím někdo nesetkal a neporadil nějakou příčinu než to budu dávat do servisu. Jinak se jedná o motor 18i 20V rok 1997. Předem děkuji )
Květen 30, 200916 r To si nemyslím, normální je tak 1100 ot u úplně studenýho motoru, ale 1500 a navíc tak dlouho už je závada, možná váha a nebo klapka a nebo si to někde přisává...
Květen 30, 200916 r Jak poznám jestli to někde nasává?taky mám podobný problem s otáčkama,ozývá se syčení když jsou vysoké otáčky a když spoadnou tak to syčí nepatrně,hledal jsem to syčení všude a nic.
Květen 31, 200916 r Autor To si nemyslím, normální je tak 1100 ot u úplně studenýho motoru, ale 1500 a navíc tak dlouho už je závada, možná váha a nebo klapka a nebo si to někde přisává... myslim si že to nepřisává nikde to nesyčí, kouknu se teda na tu klapku jestli to není seklý někde uvidíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.