Publikováno Květen 31, 200916 r Ahoj, potřebuji sundat zadní kotoučovou brzdu ( samotné kotouče) kvůli výměně za nové kotouče. Akorát mám problém, že mi nejdou sundat. Demontuji przdový váleček včetně destiček a povolím ten malý šroubek ( křížový šroubovák) a nejde dolů. Asi je připečený nebo tak neco . Je v tom nějaký fígl nebo kde dělám chybu. Je zde nějaký návod na demontáž kotoučů. Mám octu 1,9 TDI. Moc dík za každou pomoc. Upraveno Květen 31, 200916 r od sr5
Květen 31, 200916 r fígl je v použití kladiva a ještě jeden je v použití většího kladiva, pootočit a třískat do toho dokud nepovolí ... přední mi taky daly zabrat, byly za tu dobu přirezlý, že jsem myslel na flexu ...
Květen 31, 200916 r Přesně tak kladivo a jde dolu.Nezapomen než dáš nové kotouče ,pořádně vyčistit dosedací plochu na unašečích.Jinak budeš mýt problém s kmitánim brzd.
Květen 31, 200916 r Autor tak kladivo zabralo !!!! Super akorát další problém. Nemůžu zatlačit zpět brzdový váleček abych tam mohl dát nové destičky. Nějak nevím jak na to asi to bude nějak spojené s ručníé brzdou ne? Jak dostanu zadní váleček do zadní polohy abych tam mohl dát nové destičky? Dík kluci
Květen 31, 200916 r Autor zatlačoval jsem nic. kroutil dokola válečkem a tyky nic tak nevím , ale jsem z toho na prášky!!!!
Květen 31, 200916 r Kroutit podle hodinových ručiček a zároven tlačit.Jinak je na to orig. přípravek.
Květen 31, 200916 r Kroutit podle hodinových ručiček a zároven tlačit.Jinak je na to orig. přípravek. byls rychlejsi
Květen 31, 200916 r moc dík, ale jak to mám doma udělat tlačít a ještě točit máte nějaký tip? tak to covece nevim snad nejeke blicky chytnout to pres hadru ? fakt nevim ja mam na aute buben tak nevim ale urcite to jde kazdej kdo si to doma dela sam tak nema ten pripravek
Květen 31, 200916 r Zkus si přečíst toto,jestli ti to nějak pomůže. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44298
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.