Leden 20, 20196 r před 13 minutami, krokodylek3 napsal: OK zítra objednám a potom to zkusím a dám vědět Mohl bych mít i tento mám to v místě bydliště
Březen 9, 20196 r Mám nové autorádio Kenwood KMM - BT304 zapojil jsem k němu anténní napáječ a pořád mi to hraje špatně prosím poraďte mi čím by to ještě mohlo být.
Březen 23, 20196 r V 20. 1. 2019 na 9:52, Dula napsal: Modrej z anténního napáječe ISO - DIN napojíš na modrej z rádia - POWER ANTENNA. tak jsem koupil novou anténu na střechu a hrají mi pouze 2 až 3 stanice
Březen 29, 20196 r Šum a nekvalitný príjem a tak som kúpil kôli napájaniu ant. tento vynález. Ale je problém v konektoroch. Samica na tomto výrobku vsunujúca sa do rádia má dieru približne 2mm a samec kolík, ktorý by sa mal spojiť s ant. koaxom má priemer 3 mm, takže to nejde jednoducho spojiť. Rádio JVC KD R469. Existujú aj iné ISO-DIN kombinácie ? Alebo tam majú byť iné redukcie ? DIN-DIN ? Upraveno Březen 29, 20196 r od Effendi
Květen 21, 20196 r Tak je vyřešeno rádio mi hraje perfektně měl jsem to u auto elektrikáře a dal mi nové fantomové připojení tam to bylo špatné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.