Wojnar Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Ale i tehdy za 1.500,- to bylo jen za páčku. Kabeláž, kolik, 2-3 stovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m@ra Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Zdar chlapi, mám menší problém s tempomatem. Instaloval jsem si doma do O1 páčku tempomatu (nová origo s kolíbkou z jednoho e-shopu), ale funkce tempomatu mi stále nefunguje. Kabeláž mám zapojenou správně (kabeláž a zapojení PINů v konektorech jsem kontroloval multimetrem - OK), káblík bez PINu jsem dal na matici X75, aktivace přes VAG taky OK. Pročetl jsem i několik různých diskusí a kontroloval tempomat přes VAG. Ve sk. 006 pole 2 jsem kontroloval pedály - spojkový i brzdový spínač OK; pole 1 - za jízdy ukazuje aktuální rychlost OK; pole 3 - tady mi to reaguje na všechny tlačítka na páčce kromě předposlední "0", takže situace je taková: správné hodnoty - hodnoty u mě ON 000011 - 000001 jedná se prostě o totožný problém, jaký je popsaný zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=8024&sid=70efb86cdb3f7ffdd77031569d4c97a9 origo rádio jsem taky raději na chvíli odpojil, ale nepomohlo jinak diagnostika nehlásí žádnou chybu, vše OK Problém bude tedy nejspíš v páčce (ikdyž je fungl nová origo...). Ideální by bylo připojit ke konektoru na chvíli páčku jinou a zkusit, ale bohužel nemám možnost nikde půjčit... Ještě máme doma O1 s multifunkčním volantem, a tam je navíc pro tempomat tlačítko CANCEL. Zkusil jsem teda kontrolu přes VAG i tam a zjistil sem, že při zmáčknutí tohoto tlačítka, dojde ke změně na páte pozici z 1 na 0 -> takže jakoby u mě bylo tohle tlačítko stále seplé. Kdesi jsem se dočetl, že i u klasické kolíbkové páčky je funkce CANCEL (stačí natlačit posuvník na polohu OFF, ale ne přímo do této polohy). Takže tam bude asi zrada v mém případě. Než ale pošlu páčku na reklamaci, chtěl jsem se zeptat, zda někdo neví, které PINy v konektoru na páčce se mají spínat/rozepínat při stlačení jednotlivých tlačítek na páčce, abych to mohl ještě zkontrolovat a ověřit nefunkčnost páčky. Páčku bych nejraději doma rozdělal a spravil, ale když je možnost ji reklamovat, tak to asi pořeším takhle. Díky ze případné rady a připomínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Ano, CANCEL u kolíbkové páčky funguje jak píšeš. Takže jestli tobě ne, tak je problém v páčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 tohle dělali neorigo páčky origo jsem namontoval stovky a ani jedna špatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m@ra Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Děkuju za info, na e-shopu je tato páčka uváděná jako originální díl, ale pravda může být samozřejmě jiná... dal sem za ni 610Kč, e-shop jmenovat raději nebudu. Jelikož mi přišlo více věcí v jednom balíku, byla tam páčka jen volně pohozená bez krabičky. Jinak co se týká kvality zpracování, zdá se mi páčka OK. Pošlu ji teda na reklamaci a uvidí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Zdravím pánové.Jsem tu o5 a zase s problémem.Koupil jsem si tempomat vč kabeláže,podle návodu nainstaloval ale tempomat stále nic.Napájení - červený jsem připojil na pojistku č 5,ostatní do svorkovnice pod stěrači.Ve VAGu když se podívám na 01-motor skupina 006cruse system jem vyčetl toto: OFF 000000 TEm ON 000001 RES 001001 SET 000101 BRZDA 010001 SPOJKA 100001 Cruise system jde do 1 jaknile zapnu přepínač tempomatu do ON Ve VAGu mám jako komponent G000SG 3359 Prosím o radu kde co a jak dále tak aby tempomat chodil.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 do packy vede + do 2 dratu, vypada to, ze nemas jedno zapojene, nebo nezapojeny 1 drat do konektoru pod steraci v poloze OFF ma byt 0000 v poloze ON - 0011 RES - 1011 SET - 0111 xx1x je indikace vypnuti tempomatu prepinacem, ale jen do polohy nez se zacvakne v poloze OFF v tvem pripade si RJ mysli, ze porat drzis prepinac na pacce tesne pres zacvaknutim do OFF pozice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m@ra Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Ahoj, mel jsem uplne stejny problem jako ty (viz. me prispevky vyse). Myslel jsem si uz, ze je problem v pacce, ale mylil jsem se. Nakonec jsem dosel k tomu, ze jsem mel v konektoru na svorkovnici spatne zapojeny jeden pin (misto do pin9 jsem to mel jeden drat zapojeny do pin10 - tudiz u tempomatu nefungovala funkce CANCEL, respektive byla stale sepla, jak popisuje Zdesim). Takze predpokladam, ze to u tebe bude neco podobneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 jj,je to tak.Rozebral jsem ještě jednou tu svorkovnici a bílý vodič byl opravdu na pinu 10 místo 9.Blbě se to pod volantem počítá.Přepinoval jsem a vš OK. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 vie niekto z BA poradit s tempomatom ? a packou alebo preco to nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Zdravym pánové mám problem,tempomat mam v autě už 2 roky nemám ponětí jestli je dodělanej nebo jestli je origo je na octávii 1.9Tdi 66kw Alh ,ale k problému tempomat mi z ničeho nic přestal fungovat,když ho odkoduju a nakoduju z nova v řj jednotce tak začne fungovat ale jak přecvaknu páčku na off,a pak ho chci znova zapnout tak se už nezapne pomuže jen znova odkodovat a nakodovat,,nemáte někdo prosímvás ponětí čím to může byt v uterý v noci jedu do it tak mně to docela štve.., jinak řj motoru bez závad,budíky bez závad ,klima bez závad, a ještě to musim znovu překontrolovat ale připadá mi že jedno čídlo abs je špatný ukazují: 5km/h 255km/h 3km/hod 7km/hod je možný že to má na něj vliv?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Budeš mít asi špatnou páčku. Podívej se VAGem do měřených hodnot skupina 006 Jak to tady popisují púár příspěvků výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 hele musim ho takhle testovat při jízdě nebo stačí jen když stojim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 VAG-em testovat stačí když stojíš, ani nastartováno nemusíš mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubi Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 (editace) zdravim mam problem s tempomatem prestal fungovat a na vagu mi to pise chybu 16885 - Signal rychlosti vozidla Nesmyslny signal P0501 - 35-00 - - tempomat je dodelavanej 1.9 Tdi 81kw 2001 prosim o radu EDIT: Vsechno jsem vyzkousel vse ok chyba vyskoci vzdy kdyz zapnu tempomat Editováno: 9. Červenec 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Rycholměr ti ukazuje normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubi Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 jo rychlomer ukazuje normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Wojnar+Pepa007 :: tak tady něco nehraje když stojim tak kanal 066 není přistupný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubi Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 (editace) zkus 006 pro JSsoft EDIT: pro Pepa007 chyba 16885 ve visu to pise snimac G22 vadny, cist merene hodnoty skupina 005 (pristrojove desky) tak tam nic nemam a ukazuje to ve skupine 001 Zkousel jsem i ABS merene hodnoty 002 tak to tam ukazuje 255km\h a kdyz se rozjedu tak 2km\h a v merenich hodnotach 001 to ukazuje normalne rychlost nema to nejakou spojitost ? Tak podle dilenske prirucky je vsechno poradku tak poradi nekdo ? Nemohla by to byt taky spatna packa ? Editováno: 18. Červenec 2012, autor: cubi Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Tak jste mněli pánové pravdu je to asi tou páčkou,protože se k tomu přidalo i blbnutí smněrovek cestou z5 z italie ,vrátim smněrovku z 5 a ještě chvili občas třeba je slišet přerušovatč blinkru..,nevíte někdo prodává nové páčky za dobrou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 cc-autodily, obautodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 ahojte. Prosím vás bol by niekto ochotný mi domontovať tempomat v bratislave alebo blízkom okolí? páčku a kábl. zväzok mám kúpený. Ďakujem, tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Zdravím pánové, Tak jsem trochu četl o tempomatu a jelikož 1,6/74kw mají lánko nikoli elektrický plyn tak u toho nejde dodělat tempomat (nebo spíš jde ale je to hodně drahé) a zajímalo by mě zda by šla použít tahle škrtící klapka místo te co mám http://www.skoda-dily-skladem.cz/katalog/6-octavia/klapka-skrtici-1-6-74kw-tempomat-octavia-06a133066/ a pak už by se dokoupil pouze klasický tempomat (páčka s kabeláží)??? je to tak? Díky za rady kolikrát bych ten tempomat opravdu ocenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 (editace) A to jako vyjde levněji? Podle kódu motoru ti to sedí? Editováno: 5. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 A tvoje ŘJ ti podporuje tempomat? Já šel cestou uni tempomatu a super. http://forum.skodahome.cz/topic/38567-kaje-a-jeho-stribrnak/page__view__findpost__p__926361 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.