roti Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 pokud muzu sem, tak se zeptam: dnes jsem si dal do auta tempomat (VW Golf IV 66kw tdi ALH, 10/2001), ktery jsem koupil od http://hamar.cz/cs/volkswagen/tempomat-pro...i-original.html (tempomat, kabelaz, navod). Delal jsem to dle navodu http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...azTempomatu.htm, pac to je lepe k pochopeni. tak jsem vse udelal jak se ma tz do cerne svorkovnici PIN1 - modrý, PIN2 červenožlutý, PIN3 černožlutý (v mem pripade asi dva zlute u sebe), PIN9 bílej a modrocernej bez pinu jsem dal na ten sroub X75 k rele. po rozjezdu se mi rozsvitilo ESP a kdyz jsem se chtel pripojit VAGem, tak to nenaslo zadnou jednoktu psalo to neco o zkratu na +. kdyz dam tempomat on, tak na budikach sviti zelena kontrolka tempomomatu (tempomat jeste neni aktivovan) po celou dobu montaze jsem mel odpojenou baterii, ma to vliv na RJ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 měl bys aktivovat VAGem jinak nepojede pokud jsi zapojil jak jsi napsal tam by to mělo fungovat u tohoto roku a motorizace nejsou žádné "ale" tak jak třeba dnešní RS a 1,8T kde není dopjení k ř.j. motoru kontrolka svítí i bez aktivace co pše VAG v jednotce ABS ? zkus nastarovat dát plnej levej a pak pravej rejd a pak se narovno rozjed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 no ja se prave s VAGem vubec nespojim napise to "zkrat na +" nebo neco takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) co pojistka 12 ? zkontroluj radši všechny předtím diag šla ? Editováno: 21. Březen 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ok dik. no vse predtim slo. po montazi se rozsvitilo esp a kdyz jsem chtel aktivovat tempomat a mrknout na esp, tak se VAG s autem vubec nespojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ted mi bylo receno, ze prej se pod X75 nic nedava!? prej ten modrocernej drat dal na pojistku. ze by to golf mel jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ano mělo by se to dávat na pojistku, ale i tak 75x je spínané napětí odlehčené na start takže je to skoro to samé a mělo by ti to fungovat a nemělo by to blokovat diag celýho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 cus,mam dotazek,bude svitit u o1 tdi 2003 svitit po montazi a aktivaci i kontrolka tempomatu?doted jsem mel za to,ze jo,ale dneska jsem zkousel kamaradovou 1,6 a nesvitilo tam nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 cus,mam dotazek,bude svitit u o1 tdi 2003 svitit po montazi a aktivaci i kontrolka tempomatu?doted jsem mel za to,ze jo,ale dneska jsem zkousel kamaradovou 1,6 a nesvitilo tam nic OC1 Benzin a ani diesel nema kontrolku TEMPOMATU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 u OI nikdy svítit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 aha skoda,kazdopadne dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak uz taky tempomatim instalace probehla bez problemu,za telefonicke pomoci hadejte koho? ze by to byl Vasa? timto jeste jednou dekuju za jeho trpelivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Prostějov páčka nová origo škoda s kolíbkou 1600,- se vším všudy a to je mozne namontovat aj na OC ked predtym nemala tempomat? ako sa to montuje a a kam sa to pripaja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jde namontovat do všech koncernových vozů s elktronickým plynem (skoda OI, FI, OII, F II, Room, Superb,, VW GIV, polo, passat B5-5,5-6, transp. T4, T5, Audi A2, A3, A4, A6, TT, Seat ibiza, toledo, leon, atd OI TDi vždy OI benzím od faceliftu (někdy až od 2001) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nekdo tu domontoval neorigo tempomat i na mechanicky plyn tusim to kupoval nekde pres E-bay. Krasna prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semirkucera Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nekdo tu domontoval neorigo tempomat i na mechanicky plyn tusim to kupoval nekde pres E-bay. Krasna prace... Kámoš ma tempomat na L&K 1999 a má lanko. Páčka je origo. Jen co jsem koukal má na klapce z druhé strany senzor a asi nějaký motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdravim všechny tempomaniaky, mám otázku: prošel jsem návody k tempomatu a není mi jasné po vyndání modročerného drátu z pojistky č.5 zapojení na x75, kde to je a jak to poznám? Dál, dostanu ten červenožlutej kabel k pojistce bez pinu? Možná budu chytřejší, až to bude rozebraný, ale rád bych na to byl připravený. Dík za odpověď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zeptej se Vaši Odborník na tempomaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Nekdo tu domontoval neorigo tempomat i na mechanicky plyn tusim to kupoval nekde pres E-bay. Krasna prace... To jsem byl já. Ted se do toho dává člen stíhačka, už ho má objednanej a jestli se nepletu, tak to bude napojovat na origo páčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jj, budu to dělat na origo páčku, jen čekám kdy dorazí tempomat z USA, páčku bych už měl mít u rolbaře novou. Je to takový "tahátko" na podtlak a tahá přímo za lanko na klapce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 A nebo taky může tahat za pedál. Hlavně potom dej vědět, jak se to povedlo a docela by se hodilo i schéma nebo popis zapojení na tu páčku. Když to rozchodíš, tak to možná taky předělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jj, az to budu mit tak dam schemata a mozna udelam i navod, kazdej rekne ze jak to ma lanko ze na to tempomat nejde, ale pritom to neni pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To bude super. Ja stale tvrdim, ze to ide, aj origo, len tam je to dost nakladna prerabka. Hod sem zatial aspon link, odkial si bral HW. (pripadne mi ho posli na SZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Budto to jde pres eBay a nebo ja to kupoval na www.nakupovani.net a tam si dej vyhledat audiovox ccs 100, ja ho koupil jeste za 100 dolaru, ale ted ho tam maj za 80, plus poplatky, postovny, clo... Nakonec pocitam tak 4tis plus origo packa. Jen doufam ze jsem zatim nevyhodil 2500tis. z okna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek_06 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 měl bys aktivovat VAGem jinak nepojedepokud jsi zapojil jak jsi napsal tam by to mělo fungovat u tohoto roku a motorizace nejsou žádné "ale" tak jak třeba dnešní RS a 1,8T kde není dopjení k ř.j. motoru kontrolka svítí i bez aktivace co pše VAG v jednotce ABS ? zkus nastarovat dát plnej levej a pak pravej rejd a pak se narovno rozjed Ahojky, jde namontovat tempomat z OCTÁVIE dvou litra (rok výroby 2001) do OCTÁVIE 1,6 litru /75 kW (rok výroby 2005). Dostal jsem ho od kamoše co zrušil OCTÁVII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.