Červen 18, 200916 r Takhle jako při čtení úvodního článku jsem se dlouho nepobavil.... Vzpoměl jsem si na pár machýrků u nás Upraveno Červenec 1, 200916 r od Dodo-Kolín
Červen 18, 200916 r Tak to je jiná Davone, konečně jsi se pochlapil , tak to má být A k tomu druhému, už nebudu vysvětlovat, že se mi to stát nemůže, že první zajíždím úplně ke kraji a pouštím, to normální člověk, kterej tak strašně moc spěchá, že se na někoho lepí a já ho pouštím, že zajíždím až skoro do trávy, tak předjede. Upraveno Červen 18, 200916 r od OTDi
Červen 18, 200916 r taky jezdim po Praze jako prase, ono kdyz se tady chce clovek nekam dostat v rozumny cas tak to jinak nejde. A ty debilky co vylezou z auta a chtej neco resit mam za uplny idioty!!
Červen 18, 200916 r nekdy se taky divim proc nekdo na me blika kdyz treba jedu po kolejich a vazne nekde potrebuju bejt a zaradim se naprosto bezpecne mezi ne sem takhle u nas spechal jelikoz mi tekla voda doma k sousedum predjel jsem, zaradil se s blinkrem zadana ultra prasarna a pan me se superbem dojel a delal na me prstickem
Červen 18, 200916 r Byvaly kolega v oblasti hotelnictvi, drivejsi dlouholety vyhazovac z Lucerny predjel nejakeho takoveho "vytahovace", ten to nezkousl a na semaforech na Spojovaci ulici na Jarove smerem k Auto JArov ho dojel,vystoupil a sel mu to nandat... Nejaky kecicky, nadavky jako cu*aku na nej, on pry sedel v aute a otevreny okno, byl to velkej klidas, proste chlap kole 55let. Rika mu, rekni mi to jeste jednou smejde? A on co ti mam rict ty cu*aku a naprahl ruku, ze mu da pesti do okenka, kolega reagoval, chytl mu tu ruku v pesti, stiskl jeho ruku a zaroven tlacitko na zavirani oken a jiz byl cas na rozjizdeni do kopce smerem k semaforum... Frajirek jiz nenadaval, mel co delat aby to ubehl a kdyz projizdel semaforem, pustil ho... Celkem vtipne pojate... Proste narazil blbe
Červen 21, 200916 r Takze vazne vy, co chcete na krizovatkach "jakoby kecama" vystupovat, muzete narazit Na takový blbečky mám v přihrádce u dveři nachystanej teleskop...většinou ho stačí jen vytáhnout a je klid
Červen 21, 200916 r Pak to ma vypadat na silnicich normalne a ridici nemaji byt agresivni hovada, kdyz koukam, ze teleskop v prihradce je velka moda...
Červen 25, 200916 r Mám taky pár fotek nadupanych popelnic , nejhorší na tom je, že s tím jezdí na srazy Koukam woody ,ze ses byl taky kouknout (zasmát se ) na Hlučíně ....
Červen 11, 20214 r V 11. 6. 2009 na 12:28, Woody napsal: Mám taky pár fotek nadupanych popelnic , nejhorší na tom je, že s tím jezdí na srazy Och, bych blil....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.