Publikováno Červen 14, 200916 r Zdravím, potřeboval bych od znalců poradit, zda-li se dá vypnout klasické pípání autoalarmu při zamčení/odemčení. Popř. jak Zatím díky
Červen 14, 200916 r VAG adresa 46, přizůsobení, a dál ten správnej kanál ale z hlavy to nevím nicméně je to tam popsaný Upraveno Červen 14, 200916 r od Raceman
Červen 15, 200916 r Autor VAG adresa 46, přizůsobení, a dál ten správnej kanál ale z hlavy to nevím nicméně je to tam popsaný Výborně, děkuju moc. VAG nemám. Na aukru stojí i s káblem kolem 5 kola a tak se vás chci zeptat, jestli nemáte třeba nějakej plánek co všechno s tím můžu udělat.. popř bych si to zakoupil, jestli to umí nějaký slušný věcičky.. Díky
Červen 17, 200916 r Ja mám klasický alarm od Jablotron a nastavil som to pomocou toho skrytého tlačidla a tukaním diaľkového ovládania.
Červenec 24, 200916 r Autor Ja mám klasický alarm od Jablotron a nastavil som to pomocou toho skrytého tlačidla a tukaním diaľkového ovládania. Čauky, jak si to myslel? kde to mám nastavit a jak poznám jaký mám alarm? mám klasiku v klíči origo. Doufám že to půjde protoýe mě to kámoš dělal přes bosch diagnostiku a bez uspěchu:-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.