Únor 14, 200817 r PRESUNUL JSEM TO DO LAMPARNY? JELIKOZ VZNIKAJI NOVA A NOVA TEMATA S NEHODAMI, SUNME TO DO JEDNOHO! DIKY ZA POCHOP.
Únor 14, 200817 r teď to dávali na Nově, je to opravdu silnice smrti. Je mi z toho taky špatně! A nejhorši je to,že ten ZMRD co řidil tu střibrnou Fabii a způsobil to tak to přežil.Humus! Zase to odnesli nevinné lidi.Je mi z toho špatně...
Únor 15, 200817 r silnice smrti, nesliboval náhodou šéf dopravky, že se zaměří právě na krizová místa? já tam moc policii nevídám a jeden čas jsem tam jezdil často
Únor 15, 200817 r silnice smrti, nesliboval náhodou šéf dopravky, že se zaměří právě na krizová místa?já tam moc policii nevídám a jeden čas jsem tam jezdil často Je fakt,že policajti tam moc nestavaj.Když už je nějaká akce tak stojej těsně za Lounama u Chlumčanskýho motorestu.Asi se bojej,aby je někdo nesejmul...
Únor 15, 200817 r Je mi z toho taky špatně! A nejhorši je to,že ten ZMRD co řidil tu střibrnou Fabii a způsobil to tak to přežil.Humus! Zase to odnesli nevinné lidi.Je mi z toho špatně... Co jsem tak poslouchal v televizi a četl jsem na netu, tak on za to možná nemohl. prý tam byli další auta a bylo to prý celé jinak než ukazovali v TV. To potvrdil i řidič toho náklaďáku. Já si osobně počkám, až bude celá nehoda prošetřená a potom o lidech začnu říkát, že jsou to třeba zmrdi.
Únor 16, 200817 r no fuj, co se přesně stalo? celni stred ve vysokej rychlosti a myslim, ze tam byli aj
Únor 16, 200817 r celni stred ve vysokej rychlosti a myslim, ze tam byli aj no podle fotek nebylo z čeho vylejzat v jednom kuse, to vypadá na vyškrabávání zbytků.
Únor 16, 200817 r celni stred ve vysokej rychlosti a myslim, ze tam byli aj Celni stred? Podle fotek koukam, ze je to nejaka ctyrprouda silnice (mozna se pletu).....tzn. ze to jedno auto jelo v protismeru?
Únor 16, 200817 r Celni stred? Podle fotek koukam, ze je to nejaka ctyrprouda silnice (mozna se pletu).....tzn. ze to jedno auto jelo v protismeru? kluci,ja uz nevim,jak to bylo, ale ta silnice ma dva pruhy a je to pobliz berouna,ja to tam neznam, podle me bylo predjizdeni nebo smyk, ale proste ta oktavka...cely bok ma rozparany...
Únor 16, 200817 r kluci,ja uz nevim,jak to bylo, ale ta silnice ma dva pruhy a je to pobliz berouna,ja to tam neznam, podle me bylo predjizdeni nebo smyk, ale proste ta oktavka...cely bok ma rozparany... pokud vím tak u Berouna je D5
Únor 16, 200817 r pokud vím tak u Berouna je D5 přesně tak a toto je v tom místě, kdy už podjedeš Berou a míříš na Plzeň, takže spíš už Králův dvůr, musel ato bejt velká rána
Únor 16, 200817 r http://www.katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=10428 ... Bratr znameho todle neprezil ... Jezdete opatrne !
Únor 16, 200817 r Autor beroun: kua, tady jezdím denně v kolik to tam včera bylo? jezdím tam každý ráno kolem 5:20 a odpolko ve 3....
Únor 16, 200817 r no to u berouna je na jeho konci ne?to tezko celni...mozna nekdo prorazil svodidla, zname to, na boleslavsky skoro-dalnici jsou prohnuty kazdej kilometr...tuhle u odbocky na brandys lezely dve auta na tom trojuhelniku travnatym u sjezdu, obe na strese... ale vypada to priserne...jen malickost - nalepka RS pod napisem octavia a bubny vzadu
Únor 16, 200817 r ...jen malickost - nalepka RS pod napisem octavia a bubny vzadu Asi tuning ala Bzuk. Není ta jeho RS co před vánoci naboural?
Únor 16, 200817 r Asi tuning ala Bzuk. Není ta jeho RS co před vánoci naboural? Ty vole...to už tady raději nevytahuj...nech Komára klidně spát...
Únor 16, 200817 r Asi tuning ala Bzuk. Není ta jeho RS co před vánoci naboural? myslim, že sem se to teď vůbec nehodí
Únor 17, 200817 r Autor no to u berouna je na jeho konci ne?to tezko celni...mozna nekdo prorazil svodidla, zname to, na boleslavsky skoro-dalnici jsou prohnuty kazdej kilometr...tuhle u odbocky na brandys lezely dve auta na tom trojuhelniku travnatym u sjezdu, obe na strese...ale vypada to priserne...jen malickost - nalepka RS pod napisem octavia a bubny vzadu je to spíš až u odbočky na Příbram/Zdice
Únor 17, 200817 r http://www.katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=10428... Bratr znameho todle neprezil ... Jezdete opatrne ! Ty vogo,co delali ?
Únor 17, 200817 r co se sem nehodi? ta poznámka od Ludi o Bzukovi, by si musel přečíst celé jedno vlákno a pak pochopíš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.