Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
teď to dávali na Nově, je to opravdu silnice smrti.

Je mi z toho taky špatně! A nejhorši je to,že ten ZMRD co řidil tu střibrnou Fabii a způsobil to tak to přežil.Humus! Zase to odnesli nevinné lidi.Je mi z toho špatně...

Vloženo

silnice smrti, nesliboval náhodou šéf dopravky, že se zaměří právě na krizová místa?

já tam moc policii nevídám a jeden čas jsem tam jezdil často

Vloženo
silnice smrti, nesliboval náhodou šéf dopravky, že se zaměří právě na krizová místa?

já tam moc policii nevídám a jeden čas jsem tam jezdil často

Je fakt,že policajti tam moc nestavaj.Když už je nějaká akce tak stojej těsně za Lounama u Chlumčanskýho motorestu.Asi se bojej,aby je někdo nesejmul... :feve:

Vloženo
Je mi z toho taky špatně! A nejhorši je to,že ten ZMRD co řidil tu střibrnou Fabii a způsobil to tak to přežil.Humus! Zase to odnesli nevinné lidi.Je mi z toho špatně...

Co jsem tak poslouchal v televizi a četl jsem na netu, tak on za to možná nemohl. prý tam byli další auta a bylo to prý celé jinak než ukazovali v TV. To potvrdil i řidič toho náklaďáku. Já si osobně počkám, až bude celá nehoda prošetřená a potom o lidech začnu říkát, že jsou to třeba zmrdi. kol9

Vloženo
celni stred ve vysokej rychlosti a myslim, ze tam byli aj :rip:

Celni stred? Podle fotek koukam, ze je to nejaka ctyrprouda silnice (mozna se pletu).....tzn. ze to jedno auto jelo v protismeru?

Vloženo
Celni stred? Podle fotek koukam, ze je to nejaka ctyrprouda silnice (mozna se pletu).....tzn. ze to jedno auto jelo v protismeru?

kluci,ja uz nevim,jak to bylo, ale ta silnice ma dva pruhy a je to pobliz berouna,ja to tam neznam, podle me bylo predjizdeni nebo smyk, ale proste ta oktavka...cely bok ma rozparany...

Vloženo
kluci,ja uz nevim,jak to bylo, ale ta silnice ma dva pruhy a je to pobliz berouna,ja to tam neznam, podle me bylo predjizdeni nebo smyk, ale proste ta oktavka...cely bok ma rozparany...

pokud vím tak u Berouna je D5

Vloženo
pokud vím tak u Berouna je D5

přesně tak a toto je v tom místě, kdy už podjedeš Berou a míříš na Plzeň, takže spíš už Králův dvůr, musel ato bejt velká rána

Vloženo

no to u berouna je na jeho konci ne?to tezko celni...mozna nekdo prorazil svodidla, zname to, na boleslavsky skoro-dalnici jsou prohnuty kazdej kilometr...tuhle u odbocky na brandys lezely dve auta na tom trojuhelniku travnatym u sjezdu, obe na strese...

ale vypada to priserne...jen malickost - nalepka RS pod napisem octavia a bubny vzadu

Vloženo
no to u berouna je na jeho konci ne?to tezko celni...mozna nekdo prorazil svodidla, zname to, na boleslavsky skoro-dalnici jsou prohnuty kazdej kilometr...tuhle u odbocky na brandys lezely dve auta na tom trojuhelniku travnatym u sjezdu, obe na strese...

ale vypada to priserne...jen malickost - nalepka RS pod napisem octavia a bubny vzadu

je to spíš až u odbočky na Příbram/Zdice ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...