M@rt@s Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zdravím.Chci se zeptat máte nekdo skušenosti s klíčem od Univexu http://www.aukro.cz/item660611764_dalkove_...str_klicem.html. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Je to stejny šrot jako Rakso okterém tu je celé téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Pokud máš 1.G komfortu, tak je to nejjednoduší jak dosáhnout vystřelováku, kvalita klasicky polská, mám asi půl roku od Raksa a zatím ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@rt@s Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Pokud máš 1.G komfortu, tak je to nejjednoduší jak dosáhnout vystřelováku, kvalita klasicky polská, mám asi půl roku od Raksa a zatím ok. Ja ani nevím jakou mam komfortku.Mám Octu1 rv1998 TDI 66kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ja mám to same akorat 81kW(1.G komfortku).Vyresil jsem tim vystrelovak i dalku,za ty penize myslim dobry,mam par mesicu ale zatim slouzi dobre,jen mam taky od Rakso jako stihacka.Ma jednu velikou vyhodu proti tomu Univexu : je tady hodne lidi kteri rakso pouzivaji a pomuzou pri pripadnych problemech a dotazech,a je tu i perfektni navod na zapojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@rt@s Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Ja mám to same akorat 81kW(1.G komfortku).Vyresil jsem tim vystrelovak i dalku,za ty penize myslim dobry,mam par mesicu ale zatim slouzi dobre,jen mam taky od Rakso jako stihacka.Ma jednu velikou vyhodu proti tomu Univexu : je tady hodne lidi kteri rakso pouzivaji a pomuzou pri pripadnych problemech a dotazech,a je tu i perfektni navod na zapojeni. To jo.To rakso ma skoro každy.Uvidíme.Budu se snažit to zdokumentovat a pak to sem hodím.Myslím si že to zapojení bude stejné jak u Raksa nebo ne?A možná jsem vyhodil 900kč jen tak a nic z toho nebude páč ja nejsem konstruktérsky typ.Takže ted vím že mám komfortku 1.Alespon něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Když klíče tak origo. Toď můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Když klíče tak origo. Toď můj názor. Naprostej souhlas,za ty prachy se dá sehnat i origo,stačí pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.