Červen 25, 200916 r Taky moooooc děkuji ale teď tady týden nebudu jedu na dovolenou tak ať mě nevyhodíte .
Červen 25, 200916 r nazdar kluci - kdo má stříbrnýho Supa v Praze a RZ končí 777 ? Dnes kolem 10:30 jsem za jedním takovým pádil po jižní spojce ale pak jsem musel odbočit Tome, nějak přiští týden pojedu Prahu a budu mít víc času, tak by jsme mohli dát kofí...
Červenec 14, 200916 r A já ikonku nemám??? Už vím....já se nesnažím a jsem málo aktivní . je to jak říkáš snaž se a já ti jí dám
Červenec 31, 200916 r Ahoj vsichni,po dohode se sejdou jsem pripravil nabidku pro superbaky Jedna se o oznaceni superb klubu ikonkou dalsi vyhody spocivaji ve vetsim prostoru pro prilohy a moznost vetsiho poctu pm zprav... Co si otom myslite? Mate zajem se nejak lisit? Jdu do toho taky . Co mám pro to udělat?
Září 26, 200915 r :palec2: No jo, začal nový školní rok a většina "noviců" zlobínkuje a je asi "po škole" a nebo mají "zaracha na comp"... Zdravím SUPíky astrejdu SEJDU ! Dnes po ránu se mi mrazem kroutily fousy nahoru. Ahoj ! :palec2:
Listopad 5, 200915 r ...být aktivní zde na foru ,jezdit na srazy atd Já chcu taky...... Moji aktivitu nekomentovat, byl jsem na dovče :smich: :smich: Upraveno Listopad 5, 200915 r od fru fru
Listopad 10, 200915 r Já chcu taky......Moji aktivitu nekomentovat, byl jsem na dovče :smich: :smich: woooeééé máš to tam xindle
Červenec 22, 201015 r Pánové na foru Vás poznám, ale jak poznám Supa na silnici? Nerad bych členovi místní sekce udělal někde myšku A jestli jsem dobře pochopil v jiném topicu, tak už ani samčku nevozíte.
Únor 5, 201213 r Jee ja bych chtel taky:D ale to mam este co delat doufam ze letos stihnu i nejakej sraz a zkusim se vyhoupnout taky vejs :-))))))) at zije Supík :-)))
Únor 19, 201213 r Všichni i kdo na srazy jezdí budou jen rádi. A je jedno jestli má supa I nebo II. Hlavně aby nekazil partu již tak dobře rozjetou.
Leden 31, 201312 r dobry vecer aj ja by som chcel taku peknu ikonku pokial pojde vsetko podla planu tak by som sa mohol dostavit na zraz
Březen 5, 201411 r ja bych chtel taky ikonku. Kterej strejda mi ji da ??? a na srazu uz sem napsanej, a jake dalsi zasluhy???
Březen 6, 201411 r My už byli na 3 srazech a aktivita taky u nás tady nestojí a ikona stále nikde... :/ Bája
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.