Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj kolegové,

můžu vás poprosit o radu a vaše názory na výměnu O1 TDI hatchback za kombika. Krátkou jsem koupil za svobodna . Po pár letech se vše změnilo. Mám rodinu a potýkám se z problémem místa v kufru . Auto je mi líto prodat nebot jsem do něj investoval ne malou částku a mám ho v dobrém a spolehlivém stavu. Co mi poradíte? Koupi kombika kde vyřeším problém s místem , ale budu do něj investoval znovu za opravy, nebo si ponechat své původní auto ? Děkuji za rady a názory.

To budeš jezdit pořád s kufrem narvaným až po střechu? Pokud beru místo kufru po plato - roletku, tak si moc nepomůžeš. Určitě bych auto neměnil, mám taky rodinu i s prckem a liftback a když je málo místa, tak hodím na střechu boxík a mám dalších 320 litříků. Což je tak 3 x do roka.

• Autor

To víš, že s kufrem narvaným pod střechu nejezdím denně. Střešní box jsem si už jednou pujčil. Jinak to už nešlo. Děkuji ti za tvůj názor.

určitě neprodávej !!!! kup si box, budeš sice častěji jezdit s boxem, ale co už.. případně tažný a vozík :t , my tenkrát měli žigulíka a jako 5ti členná rodina jsem vozili zavazadla i na vozejku :kol-130: ...cikáni hadra :palec::palec2:

• Autor

Zatím zas tak velká rodina nejsme abych to vozil na vozíku. lol Do čeho asi pujdu tak do donělání klimy a koupím rakev. :palec2: Dík za názor. -_-

Souhlasím s tvým názorem, že víš do čehos investoval, my osobně odvozili 3 děti v hatchbacku, 8X dovolená, nákupy.apod, a vždy vše jen v kufru, auto slouží skvěle a to má 273t, vím co v něm je. Bez kombi jsem se zatím vždy obešel. Taková je moje zkušenost.

ono to kombi je větší jen o ten "baťoh" vzáááádu no... ;)

a když klimu, tak jedině CLIMATRONIC

Upraveno od KaJe
citace předchozího příspěvku

Jsem stejného názoru, koupil bych nějaký rozumný box na střechu... Ani kombi není nafukovací, když jedem v plné polní - tak jsme až po střechu = 3 psi, 2 lidi + pár věcí pro nás, spousta věcí pro psiska :D

To je těžký, taky jsem auto musel změnit. Ale je fakt, že minulé auto Hyundai SONATA se již začalo docela sypat.

Koupil bych rakev a hotovo. Sice to bude víc žrát, ale co naděláš....

Pokud víš, co máš v autě, určitě bych neměnil. Já vyměnil liftback v benzínu holobyt za combi naftu trochu lepší výbyvu a jsem spokojený, hlavně díky klimě... Tu ocením hlavně kvůli dětem. Jinak rakev na střeše a není co řešit -_-

Upraveno od tomci

• Autor
Pokud víš, co máš v autě, určitě bych neměnil. Já vyměnil liftback v benzínu holobyt za combi naftu trochu lepší výbyvu a jsem spokojený, hlavně díky klimě... Tu ocením hlavně kvůli dětem. Jinak rakev na střeše a není co řešit -_-

Děkuji vám za vaše názory. Koupím rakev a bude. Klimu bych rád dodělal, ale bude asi problém někoho najít v okolí Brna kdo by to zládnul. Pokud o někom víté prosím o info. Děkuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.