Publikováno Červenec 6, 200916 r Ahoj kolegové, můžu vás poprosit o radu a vaše názory na výměnu O1 TDI hatchback za kombika. Krátkou jsem koupil za svobodna . Po pár letech se vše změnilo. Mám rodinu a potýkám se z problémem místa v kufru . Auto je mi líto prodat nebot jsem do něj investoval ne malou částku a mám ho v dobrém a spolehlivém stavu. Co mi poradíte? Koupi kombika kde vyřeším problém s místem , ale budu do něj investoval znovu za opravy, nebo si ponechat své původní auto ? Děkuji za rady a názory.
Červenec 6, 200916 r To budeš jezdit pořád s kufrem narvaným až po střechu? Pokud beru místo kufru po plato - roletku, tak si moc nepomůžeš. Určitě bych auto neměnil, mám taky rodinu i s prckem a liftback a když je málo místa, tak hodím na střechu boxík a mám dalších 320 litříků. Což je tak 3 x do roka.
Červenec 6, 200916 r Autor To víš, že s kufrem narvaným pod střechu nejezdím denně. Střešní box jsem si už jednou pujčil. Jinak to už nešlo. Děkuji ti za tvůj názor.
Červenec 6, 200916 r určitě neprodávej !!!! kup si box, budeš sice častěji jezdit s boxem, ale co už.. případně tažný a vozík , my tenkrát měli žigulíka a jako 5ti členná rodina jsem vozili zavazadla i na vozejku ...cikáni hadra
Červenec 6, 200916 r Autor Zatím zas tak velká rodina nejsme abych to vozil na vozíku. Do čeho asi pujdu tak do donělání klimy a koupím rakev. Dík za názor.
Červenec 6, 200916 r Souhlasím s tvým názorem, že víš do čehos investoval, my osobně odvozili 3 děti v hatchbacku, 8X dovolená, nákupy.apod, a vždy vše jen v kufru, auto slouží skvěle a to má 273t, vím co v něm je. Bez kombi jsem se zatím vždy obešel. Taková je moje zkušenost.
Červenec 7, 200916 r ono to kombi je větší jen o ten "baťoh" vzáááádu no... a když klimu, tak jedině CLIMATRONIC Upraveno Červenec 7, 200916 r od KaJe citace předchozího příspěvku
Červenec 7, 200916 r Jsem stejného názoru, koupil bych nějaký rozumný box na střechu... Ani kombi není nafukovací, když jedem v plné polní - tak jsme až po střechu = 3 psi, 2 lidi + pár věcí pro nás, spousta věcí pro psiska
Červenec 7, 200916 r To je těžký, taky jsem auto musel změnit. Ale je fakt, že minulé auto Hyundai SONATA se již začalo docela sypat. Koupil bych rakev a hotovo. Sice to bude víc žrát, ale co naděláš....
Červenec 7, 200916 r Pokud víš, co máš v autě, určitě bych neměnil. Já vyměnil liftback v benzínu holobyt za combi naftu trochu lepší výbyvu a jsem spokojený, hlavně díky klimě... Tu ocením hlavně kvůli dětem. Jinak rakev na střeše a není co řešit Upraveno Červenec 7, 200916 r od tomci
Červenec 7, 200916 r Autor Pokud víš, co máš v autě, určitě bych neměnil. Já vyměnil liftback v benzínu holobyt za combi naftu trochu lepší výbyvu a jsem spokojený, hlavně díky klimě... Tu ocením hlavně kvůli dětem. Jinak rakev na střeše a není co řešit Děkuji vám za vaše názory. Koupím rakev a bude. Klimu bych rád dodělal, ale bude asi problém někoho najít v okolí Brna kdo by to zládnul. Pokud o někom víté prosím o info. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.