abit Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Chtěl bych se zeptat, zda-li nevíte, kde se dá sehnat díl (a jeho cena), do něhož se zasunuje konec vzpěry přední kapoty. Mám tam jen obdélníkovou díru v plechu. Jelikož nemám po ruce foťák, dovolil jsem si použít fotografii z tohoto fóra. Šipka směřuje k tomu dílu, co mně chybí. Dále se chci zeptat, zda-li se dá sehnat držák této vzpěry (který ji drží u kapoty) - mám ho nějaký "vychozený". Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Urcite se da sehnat samostane, protoze jsem ho uz znamemu menil, ale nevim, kde si ho sehnal. Je to jen takovy kus oranzoveho plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Co třeba v servisu jako všechno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Já jsem ten plast vyndal a nikde na něm není žádné číslo. V Etce jsem ho taky nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilio Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Název dílu: Držák diagonální vzpěry Číslo dílu je: 1U0 823 570 A Cena: 84,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 dnes jsem to viděl na Aukru cca za 40 Kč nové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.