abit Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Chtěl bych se zeptat, zda-li nevíte, kde se dá sehnat díl (a jeho cena), do něhož se zasunuje konec vzpěry přední kapoty. Mám tam jen obdélníkovou díru v plechu. Jelikož nemám po ruce foťák, dovolil jsem si použít fotografii z tohoto fóra. Šipka směřuje k tomu dílu, co mně chybí. Dále se chci zeptat, zda-li se dá sehnat držák této vzpěry (který ji drží u kapoty) - mám ho nějaký "vychozený". Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRYVER Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Urcite se da sehnat samostane, protoze jsem ho uz znamemu menil, ale nevim, kde si ho sehnal. Je to jen takovy kus oranzoveho plastu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Co třeba v servisu jako všechno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Já jsem ten plast vyndal a nikde na něm není žádné číslo. V Etce jsem ho taky nenašel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilio Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Název dílu: Držák diagonální vzpěry Číslo dílu je: 1U0 823 570 A Cena: 84,-Kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajman Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 dnes jsem to viděl na Aukru cca za 40 Kč nové... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts