Wollf Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Zdravim,mam sice dalkove ovladani na octavenku ale chtel bych radsi vystrel.klic nez ten muj klasickej klic.Slo by to nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Zdravim,mam sice dalkove ovladani na octavenku ale chtel bych radsi vystrel.klic nez ten muj klasickej klic.Slo by to nejak? Všechno jde když se chce. A zkus hledat, mám takový pocit že už se to tu řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Zkus kouknout sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44049 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 jakej máš rok auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Pozri si instalacne navody. tam som daval prerabku kluca. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) pokud má 3.g. tak nemusí nic bastlit a vše bude jak má být Editováno: 1. Červen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmatesx Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Ahoj...potřebuju radu...Mám Octavku r.v. 2003 má centrál ale nemá DO...dostal jsem od kamaráda original dvoutlačítkový vystřelovací klíč. S planžetou a imobilizerem nemám problém..ale co s tou dálkou??Asi to tady možná někde je popsáno..ale já tuto vatiantu za boha nenašel...dííky moc za případné rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 pravděpodobně tvoje komfortka neumí DO, tak ji vyměn za tu která ho umí a hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmatesx Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 pravděpodobně tvoje komfortka neumí DO, tak ji vyměn za tu která ho umí a hotovo... JJ...to si taky myslím..ale jak kde jakou a aby to s tím klíčem fungovalo?...nevííím..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 podívej se zespoda přístrojovky po sundání plastu a podle čísla zjistíš co máš a co potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 (editace) Ahoj...potřebuju radu...Mám Octavku r.v. 2003 má centrál ale nemá DO...dostal jsem od kamaráda original dvoutlačítkový vystřelovací klíč. S planžetou a imobilizerem nemám problém..ale co s tou dálkou??Asi to tady možná někde je popsáno..ale já tuto vatiantu za boha nenašel...dííky moc za případné rady... Musíš vyměnit ř.j. jednotku komfortu poslední trojčíslí a písmeno 799B, nakodovat a dálkové ovládání klíčů. Pohledej v odkazech 799B Editováno: 26. Červenec 2009, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Musíš vyměnit ř.j. jednotku komfortu poslední trojčíslí a písmeno 799B, nakodovat a dálkové ovládání klíčů. Pohledej v odkazech 799B ...pokud má čtvery okna v elektrice. Pokud jen přední, tak 799A s dálkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.