Wollf Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Zdravim,mam sice dalkove ovladani na octavenku ale chtel bych radsi vystrel.klic nez ten muj klasickej klic.Slo by to nejak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan12 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Zdravim,mam sice dalkove ovladani na octavenku ale chtel bych radsi vystrel.klic nez ten muj klasickej klic.Slo by to nejak? Všechno jde když se chce. A zkus hledat, mám takový pocit že už se to tu řešilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan12 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Zkus kouknout sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44049 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 jakej máš rok auta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Pozri si instalacne navody. tam som daval prerabku kluca. :palec2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 (edited) pokud má 3.g. tak nemusí nic bastlit a vše bude jak má být Edited June 1, 2008 by Vaša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmatesx Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Ahoj...potřebuju radu...Mám Octavku r.v. 2003 má centrál ale nemá DO...dostal jsem od kamaráda original dvoutlačítkový vystřelovací klíč. S planžetou a imobilizerem nemám problém..ale co s tou dálkou??Asi to tady možná někde je popsáno..ale já tuto vatiantu za boha nenašel...dííky moc za případné rady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausek Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 pravděpodobně tvoje komfortka neumí DO, tak ji vyměn za tu která ho umí a hotovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmatesx Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 pravděpodobně tvoje komfortka neumí DO, tak ji vyměn za tu která ho umí a hotovo... JJ...to si taky myslím..ale jak kde jakou a aby to s tím klíčem fungovalo?...nevííím..:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevvin Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 podívej se zespoda přístrojovky po sundání plastu a podle čísla zjistíš co máš a co potřebuješ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa007 Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 (edited) Ahoj...potřebuju radu...Mám Octavku r.v. 2003 má centrál ale nemá DO...dostal jsem od kamaráda original dvoutlačítkový vystřelovací klíč. S planžetou a imobilizerem nemám problém..ale co s tou dálkou??Asi to tady možná někde je popsáno..ale já tuto vatiantu za boha nenašel...dííky moc za případné rady... Musíš vyměnit ř.j. jednotku komfortu poslední trojčíslí a písmeno 799B, nakodovat a dálkové ovládání klíčů. Pohledej v odkazech 799B Edited July 26, 2009 by Pepa007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlastič Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Musíš vyměnit ř.j. jednotku komfortu poslední trojčíslí a písmeno 799B, nakodovat a dálkové ovládání klíčů. Pohledej v odkazech 799B ...pokud má čtvery okna v elektrice. Pokud jen přední, tak 799A s dálkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts