Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vyčistil jsem hlíny na léto zepředu i zezadu tak, že vypadají jako nový. Pak jsem je 2x zepředu i zezadu navoskoval a vyleštil. Potom jsem si na cutteru vykrojil samolepky o průměru 16", a ty jsem nalepil na ráfky z obou stran - ochrana proti stečení pěny na gumy od ArmorAll - když uschne na kovu, tak lepí a chytá sajrajt. No a pak jsem je v koupelně, co máme u garáží, nastříkal tou pěnou, takže se gumy lesknou jako psí koule. Šla okolo moje princezna a konstatovala, že jde pro Zlatý stránky a bude hledat číslo na Chocholouška... :D

...jsem normální, nebo ne teda? :smich:;)

• Autor
:p

Tak to je vymalovano... Ty blaho, tady si myslim, ze je chocholousek zbytecnej... To je rovnou na ustavni peci :smich:

uplně normální!!

:smich: klobuk dolu pred takymi borcami

-_-

Ja osobne si myslim ze sem naprosto normalni :)

Tak s tim by se mi fakt nechtelo drbat. :o) Ale kdyz ma nekdo na to cas, tak proc ne . :o) Blbe je, ze se jednou projedes v nejakem hnoji a cela prace v tahu.

Tak tohle je parádní práce, smekám. :disgust:

Ach ta láska asi jsem taky "uchylnej" :):)

Co je na tom divnyho??? ;) Ja jsem se s novyma kolama koupal ve vane :D (kacenka musela jit stranou) :D

Hmmmm....... ;)

P2M mame rovnaku diagnozu,takze si v poho -_-

Pošlu na tebe Chocholouška z Bohnic :D:D:D:D Super

Spíš pište kdo je"normální",jinak patřím do klubu -_- osobě to považuji za normální ritual péče o autí.

si normalny je to v pohode ;):D-_-

Me to normalni prijde...pac kdyz umejvam auto tak to delam 6 hodin...A toho meju tak jednou tydne,dle situace..mam za to doma i pohary..:)

6 hodin?????kecáš!!

6 hodin?????kecáš!!

Ne,nekecam...Rodina vcetne kamosu ze me maji kompletni prdel..vsichni mi rikaj lestenka a kamosi si ode me nechavaji umyvat auta,pac nezazili aby jim nekdo umyl auto lepe...6 hodin mam na mysli kdyz je auto komplet zasrane..pokud jen prelestuji tak tak 2 az 3...

Jo,tak ty 2 hoďky si s tím taky hraji

Studaku tak to si majster.Ja umyvavam auto kazdy tyzden 4-5 hodin a uz ma maju za blazna v praci.Ale pozeram ze ty si ma prekonal :D:smich::smich:

Ohlédně těch al kol je vše v naprostém pořádku leštím je taky!

Auto myju a všichni se diví, když jsem po zimě dával auto do kupy a vzal jsem si v práci na to den volna a dělal to dohromady 2 celé dny + den na přezutí

Prý myju auto častěji než sebe

P2M: ses BOREC!!! ;)-_-

Chudej Student: 6 hodin je fakt vykon... ja lestim tak 3 hodiny max... -_-

Studaku tak to si majster.Ja umyvavam auto kazdy tyzden 4-5 hodin a uz ma maju za blazna v praci.Ale pozeram ze ty si ma prekonal :D:smich::smich:

Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva :). Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? :)-_-

Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva :). Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? :)-_-

Ja umyvavam auto po praci na vymenikovej stanici.Je tam teplo klud a hlavne moznost na umytie.Vyuzivam to vzdy ked je moznost.Ale bral by som aj vlastnu garaz. :(

Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva :). Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? :)  -_-

Ja umyvavam auto po praci na vymenikovej stanici.Je tam teplo klud a hlavne moznost na umytie.Vyuzivam to vzdy ked je moznost.Ale bral by som aj vlastnu garaz. :(

No jo, to by sme asi brali viaceri :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.