Publikováno Duben 4, 200619 r Vyčistil jsem hlíny na léto zepředu i zezadu tak, že vypadají jako nový. Pak jsem je 2x zepředu i zezadu navoskoval a vyleštil. Potom jsem si na cutteru vykrojil samolepky o průměru 16", a ty jsem nalepil na ráfky z obou stran - ochrana proti stečení pěny na gumy od ArmorAll - když uschne na kovu, tak lepí a chytá sajrajt. No a pak jsem je v koupelně, co máme u garáží, nastříkal tou pěnou, takže se gumy lesknou jako psí koule. Šla okolo moje princezna a konstatovala, že jde pro Zlatý stránky a bude hledat číslo na Chocholouška... ...jsem normální, nebo ne teda?
Duben 4, 200619 r Tak to je vymalovano... Ty blaho, tady si myslim, ze je chocholousek zbytecnej... To je rovnou na ustavni peci
Duben 4, 200619 r Tak s tim by se mi fakt nechtelo drbat. ) Ale kdyz ma nekdo na to cas, tak proc ne . ) Blbe je, ze se jednou projedes v nejakem hnoji a cela prace v tahu.
Duben 4, 200619 r Co je na tom divnyho??? Ja jsem se s novyma kolama koupal ve vane (kacenka musela jit stranou)
Duben 4, 200619 r Spíš pište kdo je"normální",jinak patřím do klubu osobě to považuji za normální ritual péče o autí.
Duben 5, 200619 r Me to normalni prijde...pac kdyz umejvam auto tak to delam 6 hodin...A toho meju tak jednou tydne,dle situace..mam za to doma i pohary..
Duben 5, 200619 r 6 hodin?????kecáš!! Ne,nekecam...Rodina vcetne kamosu ze me maji kompletni prdel..vsichni mi rikaj lestenka a kamosi si ode me nechavaji umyvat auta,pac nezazili aby jim nekdo umyl auto lepe...6 hodin mam na mysli kdyz je auto komplet zasrane..pokud jen prelestuji tak tak 2 az 3...
Duben 5, 200619 r Studaku tak to si majster.Ja umyvavam auto kazdy tyzden 4-5 hodin a uz ma maju za blazna v praci.Ale pozeram ze ty si ma prekonal
Duben 5, 200619 r Ohlédně těch al kol je vše v naprostém pořádku leštím je taky! Auto myju a všichni se diví, když jsem po zimě dával auto do kupy a vzal jsem si v práci na to den volna a dělal to dohromady 2 celé dny + den na přezutí Prý myju auto častěji než sebe
Duben 5, 200619 r P2M: ses BOREC!!! Chudej Student: 6 hodin je fakt vykon... ja lestim tak 3 hodiny max...
Duben 5, 200619 r Studaku tak to si majster.Ja umyvavam auto kazdy tyzden 4-5 hodin a uz ma maju za blazna v praci.Ale pozeram ze ty si ma prekonal Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva . Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat?
Duben 5, 200619 r Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva . Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? Ja umyvavam auto po praci na vymenikovej stanici.Je tam teplo klud a hlavne moznost na umytie.Vyuzivam to vzdy ked je moznost.Ale bral by som aj vlastnu garaz.
Duben 5, 200619 r Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva . Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? Ja umyvavam auto po praci na vymenikovej stanici.Je tam teplo klud a hlavne moznost na umytie.Vyuzivam to vzdy ked je moznost.Ale bral by som aj vlastnu garaz. No jo, to by sme asi brali viaceri
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.