masserr Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 LOGAN Jednou jsem v tom jel HARD CORE...to auto je jak doma dělaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danb Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Mam pro vas par zajimavosti z 5000km dlouhe cesty: - Motor uz si po 10000km sedl a spotreba dale klesa na prumer 5,4l (polovina cesty odjeta po dalnici 140km/h) - V 8000km se rozsvitila kontrolka oleje. Dolil jsem asi 3 deci francouzkyho Shell Helix Ultra Diesel 5w30 za 50e 5l - Na zimakach auto hodne lita na strany. Casem by to chtelo letni 16" - Tempomat jsem nestihl nechat namontovat, tak drevenela noha. - Mam z Toura radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) super...a kolik uz mas najeto celkem? Na pokles spotreby taky cekam - pri 120-130kmh se to drzi kolem 5,8-6,1 (najeto 4000) - ale furt je to relativně málo :-) to litani auta potvrzuju - na dalnici to proste hopská a obavam se ze na letnich 15" to nebude lepsi :-D Editováno: 10. Únor 2010, autor: Standis není potřeba citovat předešlý příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Hopsani teda nejak zvlast nepocituju. Nevim o nem. Fabia na 15´, to byla "koza" skakava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 mně to na dálnici při trošku vyšší rychlosti (130+) teda skáče jak nadmutá koza :-D :-D přijde mi hodně nestabilní...ale třeba to jen neumím ovládat :-D a kolem 150ti a vejs mám pocit ze sedim uprotred fičícího a řvoucího tornáda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Na kolik máte nafouknutý pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 LOGAN Jednou jsem v tom jel HARD CORE...to auto je jak doma dělaný... Jo a nejvíc mě fascinovalo, když jsem zabouchnul dveře jak se ty tenké plíšky s titěrnejma výztuhama doslova rozvlnili Poklepal jsem si kotníkem na dveře Logana a pak jsem letěl k Oct Tour a poklepal si na její dveře. Dost podstatný rozdíl ve zvuku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) Na kolik máte nafouknutý pneu? Tak 2,3....tak jaki nehopsa to ale je to nestabilni a to o1 vzdycky byla.... EDIT: btw kdo z vás (červená sportpaket) jel dnes ráno kolem půl sedmé R10 - směr Praha.... Editováno: 9. Únor 2010, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenzied.39 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Tak už už jsem se dočkal po 3 měsících - červená corida sportpacket,1,9 TDI....ale mám ji na salonu a čekám na peníze od pojištovny ,protože mi bylo odcizeno vozidlo 26.10. a dodnes mi pojištovna nevyplatila peníze..... jaký máte zkušenosti vy a do jaké doby musí pojištovna splnit svoji povinnost....mě připadá,že mi zákazníci musíme vše včas platit,ale oni si dělaj co chtěj... jo a píšu konkrétně o GENERALI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) Zkusím ti to zjistit... Takže, pojištovna má na vyplacení 3 měsíce od doby doložení posledního dokumentu Editováno: 9. Únor 2010, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenzied.39 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 ...no tak teda díky....mp3.... ani_ja_vas_nepotesim.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Tak od soboty je doma.... hurá.. Jinak jsem teda taky koukal jako blázen, že nádrž je na klíček a manuálně..... No ale to bylo jediné, vše ostatní potěšilo a jako celek je to hezky sladěné. Černý interiér včetně třeba již zmiňovaného šedo stříbrného dekoru kolem štředového panelu a nebo chromové pojistky na dveřích... No rovnou je i přezutá, tak liťáky jsou v garáži(Pirelli P6000) :-) pekná...tie sedačky sú nejaké sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Jsou stejné jako v OI RS, jen jsou látkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 My už se taky konečně dočkáme. Vyrábí se v 6KT a příští týden si pro ni jedeme ! Hurá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Rodinka se nám rozrůstá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dneska ráno kolem 6:30 byla viděna Skoda Octavia Trumf v Praze v Holešovicích s předníma odstřikovačema světel..moc pěkný!! Jinak to byla Červená Sport, takže sem zase slintal v koloně vedle auta!! Volal jsem do Škodovky a za dva týdny jde na linku do výroby! A prej mi kluci vyříznou na zadním nárazníku RS výklenek a rovnou tam dají RS koncovku co mam objednanou! Tak uvidíme jak to všechno dopadne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 pekná...tie sedačky sú nejaké sport? Jojo, sou to sedadla RS látkové, výbava Sport paket. :-) Ostatně jak píše Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 pro pár čekačů mám radostnou zprávu..dnes ráno jsem v Nové Pace potkal kolonu 7mi kanionů naložených tourkama (na každým 8kusů) různé varianty...jely z vrchlabí úlně nableštěné....pěkně ucpaly celý průjezd městem,takže už vám je vezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Zdravim, tady je pro zajímavost stručný srovnání Toura s OII. (Autohit 04/10) Tourka se rozhodně pořád nemá za co stydět. A ty kecy o Loganu jsou totálně mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Zdravim, tady je pro zajímavost stručný srovnání Toura s OII. (Autohit 04/10) Tourka se rozhodně pořád nemá za co stydět. A ty kecy o Loganu jsou totálně mimo... nějak nechápu co tam melou o těch 500ti a 600ti tisicich korun...vsak kombi TDI jiz za 321TCZK...to asi koukali na neTRUMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 nějak nechápu co tam melou o těch 500ti a 600ti tisicich korun...vsak kombi TDI jiz za 321TCZK...to asi koukali na neTRUMF O Touru Trumf se tam vůbec nepíše, je to chyba, tu akci tam zmínit rozhodně měli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Na mě to dělá dojem, že ten článek nemůže být úplně aktuální, za prvé je to ta už zmiňovaná cena, která ale taková prostě kdysi byla a za druhé když se podíváte na tu tabulku s motory, které se jakože nabízí, tak je tam 1,4 a 1,8T, což taky už není pravda, vše jsou staré informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 ten článek je divnej krátkej, nic neříkající a minimálně v cenách i matoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Tak vypadá kvalitní žurnalistika. Asi chtěli říct, že za 600 000Kč může mít člověk Toury dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Oni spíše píšou o standardní variantě Touru s nějakou tou příplatkovu výbavou a ne o akčním Trumfu. Při cenách v konfigurátoru a dle fotek v článku jsem se na těch 600 tis. skoro taky dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.