Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

Klakson radsi ani nepouzivam.....bych se hanbou propad :kuk:

Tak az se nekdo pusti do vymeny klaksonu, tak se pak podelte s ostatnima.......vetsina uzivatelu Trumfu by to urcite ocenila :palec2:

Ja ho uz pouzi. Ale nedokaze udrzet staly ton a nikdo ho stejne neslysel...ke klaksonu se de dostat bud sundanim naraznikum,nebo mozna jen zvednutim auta ale udajne nejlepsi je sundat leve kolo a odmontovat plastovy kryt podbehu...sunda se klakson namontujou se fanfary z oktavky a pak bude trochu problem s elektirkou...ted by tam mel byt jeden konektor ale fanfary potrebujou dva tak se to bude muset rozdvojit...origo nove fanfary nevim kolik stoji, na vrakovisti mi nabizeli za stovku jety....ale asi to hodim do nakyho servisu pokud by to stalo do litru o cemz pochybuju :-D

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz jsem se konečně taky dočkal :) . Co mě ale zklamalo, je celkem málo prostoru uvnitř. Dalo by se říct auto jako kráva a uvnitř se všichni tlačí.

Dal jsem si tam vlastní autorádio Pioneer DEH-2220UB a zvuk je teda dost slabý ( nekvalitní , žádná dynamika). Mám podezření, že ty repráky co tam jsou stojí za houby a zadní mi nehrají vůbec. Tak nevím, jestli tam vůbec jsou. Máte někdo podobné zkušenosti ? Jinak průměrná spotřeba po 300km 6,5l . (TDi) . No snad to časem klesne.

Odkaz ke komentáři

to pavelkalac: S reprakama mas pravdu, zadna slava.......ale na Impuls bohate staci. ;) Zadni repra jsou na objednavku(cca 3000 kc)....objednal si je vubec?

A co se tyce vnitrniho prostoru, tak ja osobne jsem spokojenej. Pro me je to akorat a hlavne kdyz jsem to kupoval, tak jsem tak nejak vedel do ceho jdu.

Odkaz ke komentáři

Tak malej prostor v oktavce snad uz nikoho po tech letech neprekvapi na druhou stranu mas zase velkej kufr...navic sis to mohl zkusit v salonu ikdyz u nas ji ani nemeli- to auto uz kazdej zna.ja mel zkusenosti jen s kombikem a ted mam lift a lituju neprikoupenych parkovacich senzoru- sem si vzdy myslel ze to je jen pro damicky :-D a mozna i toho esp lituju ze sem si nepriplatil....

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

To má být překvapení u léta vyráběného auta? Co se týká prostoru tak se cítím volnější v O1 (doma) proti O2FL (v práci), to známé klišé o prostoru vzadu neustále i po letech zdůrazňují škarohlídi, já sedím vepředu a dětičkám to vzadu musí stačit, nevím ale když si kupuješ auto tak si do něho teda sedni i s famílií a natlač tam i nasupenou tchýni a pak si stěžuj nebo kup třeba logana. Zadní repráky jsou za příplatek, jak někdo psal na Impuls mi taky zatím stačí přední seriovky a vzadu dcera poslouchá své MP3 .......

Odkaz ke komentáři

Kdo bude chtít lepší zvuk, tak ať si koupí MDF podložky a namontuje, bude mít lepší zvuk.

Já mám v autě 8 repro (příplatek 3000,-) a Fabie se 4 reprákama hraje stejně o dost líp. Tak nějak jsem to čekal, ale až bude čas a peníze tak koupím lepší repro i s těma podložkama a bude

Odkaz ke komentáři

Taky přidávám pár zkušeností po pár kilometrech s 1.6kou:

- najeto 3700 km

- celková spotřeba 6,3 l/100 km (90% okresky, 10% popojížďky)

- žádné cukání jsem zatím nespozoroval

- žádný svist vzduchu jsem zatím nespozoroval

- týden strávila v servisu - vůle v řízení (výměna horního sloupku řízení)

- jednou při jízdě motor ztratil výkon a při přidání plynu se dusil a třásl celým autem, než jsem zastavil, přestalo to. Bylo to po cca 1500 km a od té doby nic. Zatím to řešit nebudu, přisuzuju to špatnému benzínu (tankoval jsem u ONO a pak už ne)

- občas mi nejde hladce zařadit čtyřka, musím jí jakoby docvaknout - počkám 15 tkm, třeba se to ochodí

- jinak spokojenost motor jede pěkně už od 2000 ot., většinou se pohybuju mezi 2000 a 4000 ot. (8v klasika mám to radši než vytáčení 16v)

- dle mě na okresky ideální motorizace, na dálnice radši naftu

Odkaz ke komentáři

Sakra já se nemůžu pořád rozhodnou jestli Červenou nebo tu Černou..mě příjde že ta Červená corrida je o něco horší než byla Červená Rally nebo je to jenom muj pocit?

pokud bych si mel vybrat mezi cervenou a cernou tak bych bral cernou.....cervenou nesnasim - ale to je jen muj subjektivni nazor...zkus treba zelenou arctic (ale bez sportpaketu :-P )

k ty cerny by se hodily takovy ty pochromovany listicky kolem oken ala audi,superb.......:-D

Odkaz ke komentáři

Sakra já se nemůžu pořád rozhodnou jestli Červenou nebo tu Černou..mě příjde že ta Červená corrida je o něco horší než byla Červená Rally nebo je to jenom muj pocit?

Mne se Corrida libi mnohem vic nez Rallye, mimochodem, nevim jak u Touru, ale treba u FII, R, OII nebo SII by mela jit Rallye objednat v ramci nabidky barev pro flotily.

Odkaz ke komentáři

To má být překvapení u léta vyráběného auta? Co se týká prostoru tak se cítím volnější v O1 (doma) proti O2FL (v práci), to známé klišé o prostoru vzadu neustále i po letech zdůrazňují škarohlídi, já sedím vepředu a dětičkám to vzadu musí stačit, nevím ale když si kupuješ auto tak si do něho teda sedni i s famílií a natlač tam i nasupenou tchýni a pak si stěžuj nebo kup třeba logana. Zadní repráky jsou za příplatek, jak někdo psal na Impuls mi taky zatím stačí přední seriovky a vzadu dcera poslouchá své MP3 .......

No taky nevím s tím místem vzadu. Netvrdím že je ho nějak kór moc... mám už vybrané opěradla předních sedadel, ale předfacelift a i se svými 185cm se sám za sebe posadím bez problémů - mezi sedadlem a kolenem mi zbývá min 7cm místa ;)

Odkaz ke komentáři

Ja mam 172 cm, takze vepredu mista jak v traktoru. Taky kdyz jsem dneska nastartoval pri -16°C, byly zvuky podobny. Nevim, co porad resite s tema zadnima sedackama. Stejne tam ve vetsine pripadu nikdo nejezdi a kdyz ano, tak jsou to deti a ty tam maji mista rozhodne dostatek. Ja s tim autem prestehoval celej byt a jsem s nim maximalne spokojenej ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...