Únor 24, 201015 r na palivu moc nevydelavaji, tak musi vydelavat na bagetach a na oleji ;-) btw. nevite kde v CR montuji Zeder Lock?
Únor 24, 201015 r a na cerpacce shell tenhle olej stoji litr asi za 500-800kč :-D Ale dá se také koupit kolem 300,-Kč/litr. Můžu klidně dodat, kdyby měl někdo zájem.....
Únor 24, 201015 r Jééé, okopírovali nám auto Teď vážně, je krásná, aspoň mi to připomnělo, jaká leštěnka to je
Únor 24, 201015 r Už je doma ... Huráááá ! Jen jsme zapomněli na přední mlhovky Gratuluji moc pěkna,od října mám tu samou,dokonce ze stejného salonnu i prodejce, mám najeto 3500km a zatim bez závad.
Únor 24, 201015 r Vidim, že přestali lakovat tu lištu na nárazníku hned u těsnění kufru. To už bylo dřív a nebo teď. My sme měli eště předfl a byla stříbrná.
Únor 24, 201015 r .Sorry za trikrat napisanu odpoved ale dajak to blblo. Upraveno Únor 24, 201015 r od OJO
Únor 24, 201015 r Jééé, okopírovali nám auto Teď vážně, je krásná, aspoň mi to připomnělo, jaká leštěnka to je Díky Peťo, dokonce máme RZ-ku podobné série. My máme 7B1 2442 a Ty máš taky 7B1 nebo nee?
Únor 24, 201015 r Ja kdyz ji prebiral v Mlady Boleslavi, tak tam byl tak decilitr nafty, takze tak na dojeti do Kosmonos. A koukam, tady paliva, ze bys rovnou mohl jet na dovolenou :-) Ja mel ale najeto jen 6 km
Únor 24, 201015 r Ale dá se také koupit kolem 300,-Kč/litr. Můžu klidně dodat, kdyby měl někdo zájem..... tak az bude aktualni servisni prohlidka, tak bych dal vedet..
Únor 24, 201015 r Gratuluji moc pěkna,od října mám tu samou,dokonce ze stejného salonnu i prodejce, mám najeto 3500km a zatim bez závad. Jj, prodejce super, autosalon i cena super. Příště tam pojedu zase. Už mám od něj 4.auto (pro kolegy a známé)
Únor 24, 201015 r Ja kdyz ji prebiral v Mlady Boleslavi, tak tam byl tak decilitr nafty, takze tak na dojeti do Kosmonos. A koukam, tady paliva, ze bys rovnou mohl jet na dovolenou :-) Ja mel ale najeto jen 6 km Ne ne, nic se nezměnilo, taky jsem tam měl dvě deci, ale hned vedle salónu je Shellka, tak jsme vzali za 1000 kč
Únor 24, 201015 r Kraska a hlovky das casom domontovat. Fakt všem doporučuji ten sportpaket, protože ta výbava versus cena je prostě neodolatelná !!! Jo a o mlhovkách jsem jž něco zjišťoval, musí se vyměnit přední světlomety, natáhnout kabeláž a vyměnit přepínač světel
Únor 24, 201015 r Vidim, že přestali lakovat tu lištu na nárazníku hned u těsnění kufru. To už bylo dřív a nebo teď. My sme měli eště předfl a byla stříbrná. To spíš vypadá jako tmel, než nelakovanej plast. Zkusím to prozkoumat ...
Únor 24, 201015 r moc pěkná..... -já měl při předání na PP dojezd 0km :-D dojel sem k nejbližšímu co bylo :-D - najeto 5500km a dnes na okreskach poprvé průměrná spotřeba na trase 50km (95% okresky, 3%město 2% dálnice) 4,9L ..zajisté vliv pěkného počasí... ...prumerna rychlost dle PP 79km abyste si nemysleli že sem se ploužil ale jinak jsem jel tak 80-90 ...takže už to pěkně klesá... - btw jak hodně toho vydrží ten vystřelovací klíč....už mi asi třikrát spadl na asfalt...zatím funguje :-D -ohledně tý lišty - nevím ani co tam mám...mrknu na to ráno... - viz. výše: shellka vydělává na palivu...a to tak že hodně - nejvíc kamionová doprava - euroshell karty, pak fleetový auta.... :-) maj mooc velkou marži Upraveno Únor 24, 201015 r od rogerer
Únor 24, 201015 r A já pořád nic!!! Ale na linku jde 10týden takže...sem zvedavej kdy mi jí dovezou!! A koukám že nás je tady už trošku víc co berou Corridu + Sport Paket!!
Únor 24, 201015 r Vidim, že přestali lakovat tu lištu na nárazníku hned u těsnění kufru. To už bylo dřív a nebo teď. My sme měli eště předfl a byla stříbrná. Nie, aj moja O1 Ambiente (MR 2004) to nemala lakovane...
Únor 25, 201015 r A já pořád nic!!! Ale na linku jde 10týden takže...sem zvedavej kdy mi jí dovezou!! A koukám že nás je tady už trošku víc co berou Corridu + Sport Paket!! Já jsem objednal 11.ůnora a mám přislíbený termín 12 týden. Je to kombi Tdi.
Únor 25, 201015 r No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data Vypadá to ale trochu divně. Jinak sportpaket Touru fakt extrémně prospívá. Škoda, že to necpou s víc verzema laků.
Únor 25, 201015 r No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data Vypadá to ale trochu divně. Jinak sportpaket Touru fakt extrémně prospívá. Škoda, že to necpou s víc verzema laků. naprostej souhlas...ty tři barvy jsou naprosto nevyhovující :-D ...naopak jiným barvam (té mé satin, nebo articu) by sportpaket určitě nádherně slušel :-)
Únor 25, 201015 r No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data Vypadá to ale trochu divně. Ja som si to vsimol, az ked som menil svetla za biele - a musel som tu listu demontovat. Ale zas ja som mal tmovozelenu natur - a tam to tak nebilo do oci Upraveno Únor 25, 201015 r od Cjoctavian
Únor 25, 201015 r Díky Peťo, dokonce máme RZ-ku podobné série. My máme 7B1 2442 a Ty máš taky 7B1 nebo nee? Tak my máme ještě 7B0 5977
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.