gilerakk Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 na palivu moc nevydelavaji, tak musi vydelavat na bagetach a na oleji ;-) btw. nevite kde v CR montuji Zeder Lock? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panacek23 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 a na cerpacce shell tenhle olej stoji litr asi za 500-800kč :-D Ale dá se také koupit kolem 300,-Kč/litr. Můžu klidně dodat, kdyby měl někdo zájem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Už je doma ... Huráááá ! Jen jsme zapomněli na přední mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panacek23 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Už je doma ... Huráááá ! Jen jsme zapomněli na přední mlhovky KRÁSNÁ!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Jééé, okopírovali nám auto Teď vážně, je krásná, aspoň mi to připomnělo, jaká leštěnka to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tour46 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Už je doma ... Huráááá ! Jen jsme zapomněli na přední mlhovky Gratuluji moc pěkna,od října mám tu samou,dokonce ze stejného salonnu i prodejce, mám najeto 3500km a zatim bez závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Vidim, že přestali lakovat tu lištu na nárazníku hned u těsnění kufru. To už bylo dřív a nebo teď. My sme měli eště předfl a byla stříbrná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) Kraska a hlovky das casom domontovat. Editováno: 24. Únor 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) . Editováno: 24. Únor 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) .Sorry za trikrat napisanu odpoved ale dajak to blblo. Editováno: 24. Únor 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Jééé, okopírovali nám auto Teď vážně, je krásná, aspoň mi to připomnělo, jaká leštěnka to je Díky Peťo, dokonce máme RZ-ku podobné série. My máme 7B1 2442 a Ty máš taky 7B1 nebo nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ja kdyz ji prebiral v Mlady Boleslavi, tak tam byl tak decilitr nafty, takze tak na dojeti do Kosmonos. A koukam, tady paliva, ze bys rovnou mohl jet na dovolenou :-) Ja mel ale najeto jen 6 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ale dá se také koupit kolem 300,-Kč/litr. Můžu klidně dodat, kdyby měl někdo zájem..... tak az bude aktualni servisni prohlidka, tak bych dal vedet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Gratuluji moc pěkna,od října mám tu samou,dokonce ze stejného salonnu i prodejce, mám najeto 3500km a zatim bez závad. Jj, prodejce super, autosalon i cena super. Příště tam pojedu zase. Už mám od něj 4.auto (pro kolegy a známé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ja kdyz ji prebiral v Mlady Boleslavi, tak tam byl tak decilitr nafty, takze tak na dojeti do Kosmonos. A koukam, tady paliva, ze bys rovnou mohl jet na dovolenou :-) Ja mel ale najeto jen 6 km Ne ne, nic se nezměnilo, taky jsem tam měl dvě deci, ale hned vedle salónu je Shellka, tak jsme vzali za 1000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Kraska a hlovky das casom domontovat. Fakt všem doporučuji ten sportpaket, protože ta výbava versus cena je prostě neodolatelná !!! Jo a o mlhovkách jsem jž něco zjišťoval, musí se vyměnit přední světlomety, natáhnout kabeláž a vyměnit přepínač světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Vidim, že přestali lakovat tu lištu na nárazníku hned u těsnění kufru. To už bylo dřív a nebo teď. My sme měli eště předfl a byla stříbrná. To spíš vypadá jako tmel, než nelakovanej plast. Zkusím to prozkoumat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) moc pěkná..... -já měl při předání na PP dojezd 0km :-D dojel sem k nejbližšímu co bylo :-D - najeto 5500km a dnes na okreskach poprvé průměrná spotřeba na trase 50km (95% okresky, 3%město 2% dálnice) 4,9L ..zajisté vliv pěkného počasí... ...prumerna rychlost dle PP 79km abyste si nemysleli že sem se ploužil ale jinak jsem jel tak 80-90 ...takže už to pěkně klesá... - btw jak hodně toho vydrží ten vystřelovací klíč....už mi asi třikrát spadl na asfalt...zatím funguje :-D -ohledně tý lišty - nevím ani co tam mám...mrknu na to ráno... - viz. výše: shellka vydělává na palivu...a to tak že hodně - nejvíc kamionová doprava - euroshell karty, pak fleetový auta.... :-) maj mooc velkou marži Editováno: 24. Únor 2010, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 A já pořád nic!!! Ale na linku jde 10týden takže...sem zvedavej kdy mi jí dovezou!! A koukám že nás je tady už trošku víc co berou Corridu + Sport Paket!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Vidim, že přestali lakovat tu lištu na nárazníku hned u těsnění kufru. To už bylo dřív a nebo teď. My sme měli eště předfl a byla stříbrná. Nie, aj moja O1 Ambiente (MR 2004) to nemala lakovane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panacek23 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 A já pořád nic!!! Ale na linku jde 10týden takže...sem zvedavej kdy mi jí dovezou!! A koukám že nás je tady už trošku víc co berou Corridu + Sport Paket!! Já jsem objednal 11.ůnora a mám přislíbený termín 12 týden. Je to kombi Tdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data Vypadá to ale trochu divně. Jinak sportpaket Touru fakt extrémně prospívá. Škoda, že to necpou s víc verzema laků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data Vypadá to ale trochu divně. Jinak sportpaket Touru fakt extrémně prospívá. Škoda, že to necpou s víc verzema laků. naprostej souhlas...ty tři barvy jsou naprosto nevyhovující :-D ...naopak jiným barvam (té mé satin, nebo articu) by sportpaket určitě nádherně slušel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 (editace) No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data Vypadá to ale trochu divně. Ja som si to vsimol, az ked som menil svetla za biele - a musel som tu listu demontovat. Ale zas ja som mal tmovozelenu natur - a tam to tak nebilo do oci Editováno: 25. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Díky Peťo, dokonce máme RZ-ku podobné série. My máme 7B1 2442 a Ty máš taky 7B1 nebo nee? Tak my máme ještě 7B0 5977 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.