Publikováno Srpen 20, 200916 r Zdar chlapi, nějaký dobrák mi objel auto asi klíčem. V síti halfords jsem narazil na tento výrobek: Halfords Stone Chip and Scratch Repair System má s ním někdo nějaké zkušenosti? Vypadá to dobře, v jedné tubě je základovka, v druhé metalíza a ve třetí lak. (práce na 3 dny, protože každé musí schnout 24 hodin).
Srpen 25, 200916 r Zdar chlapi,nějaký dobrák mi objel auto asi klíčem. V síti halfords jsem narazil na tento výrobek: Halfords Stone Chip and Scratch Repair System má s ním někdo nějaké zkušenosti? Vypadá to dobře, v jedné tubě je základovka, v druhé metalíza a ve třetí lak. (práce na 3 dny, protože každé musí schnout 24 hodin). Mám úplně stejný problém, docela by mě zajímalo, jak jsi stím dopadl, teda pokud jsi to už prubnul. Nechápu, že někoho baví takhle ničit auta
Srpen 25, 200916 r podle mě to bude podobný lakový tužce......ač se budeš snažit sebe víc, bude ta oprava vidět. Ale jde o praktičnost, takže lepší když škrábanec bude alepoň trochu ošetřen a auto ochráněno před např. korozí, pokud je to škráblé až na plech...
Srpen 25, 200916 r podle mě to bude podobný lakový tužce......ač se budeš snažit sebe víc, bude ta oprava vidět. Ale jde o praktičnost, takže lepší když škrábanec bude alepoň trochu ošetřen a auto ochráněno před např. korozí, pokud je to škráblé až na plech... jak říkáš, je lepší aspoň to opravit takhle, než to úplně nechat. mě takhle někdo obešel všechny 4 dveře.
Srpen 25, 200916 r Tak tuto sadu od halfordu som mal tiez na striebornu metlu ale je to k ho..u,zle sa s tym nanasa,farba nesedi atd.to by som radsej vyzkusal neaku tu "tuzku"a potom dolestit takzv.v preklade skrabancovym odstranovacom podla farby auta a nic neni vydiet.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.