Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Padne auto do nouzáku,když máte špatnou nebo načatou váhu vzduchu? Tdi 81kw AHF Děkuji za odpovědi

myslim ze ne,jen se pomalu zhorsuje vykon motoru

Určitě nepadne.

• Autor
Určitě nepadne.

a vadný n 75 ventil? Padá do nouzáku?

a vadný n 75 ventil? Padá do nouzáku?

zdar taky nato může mít vliv,ale pokud máš naklápěné lopatky umý být zatuhlé a pak to padá do nouzáku :kuk:

Při vadnym N 75 padá do nouzáku při překročení plnícího tlaku. To je při první delší jízdě na plný plyn.

• Autor
Při vadnym N 75 padá do nouzáku při překročení plnícího tlaku. To je při první delší jízdě na plný plyn.

A akcelerace někdy dobrá někdy nic moc do (2500 ot) i tohle může způsobovat ten ventil n75 a nebo váha?

Čau.Koupil jsem si octavku 2001, 1,9tdi 81kw a mam ten samy problem.Dostanu se k 2500 otačkam a padne to do nouzáku.Vůbec nevim co s tim a dostalo se ke mě hafo verzí jako ventil N75,váha vzduchu a nebo zanešené turbo.Ale váhu vzduchu jsem hodil kámošovi do auta a tam to jelo normálně s plným výkonem.Ale zase to neni pravidelný že to do toho nouzáku padá.Může někdo přihodit nějaký názor?Díky

• Autor
co píše vag??

překročení plnícího tlaku, to asi bude ten ventil?

• Autor

A může se to projevovat až při teplém motoru, protože když akceleruji trochu pri studeném tak to vže funguje dobře, ale když to je zahřáté tak to někdy není ono jak má být. a v 2500- 3000 se projeví trochu díra ve výkonu m ů že to být ten ventil?

Jestli ti to po opětovném nastartování chvíli jede normálně tak je to chyba kolem plníciho tlaku(turbo,hadičky,N75).Jestli nový start nemá vliv na výkon a auto stále nejede tak je to váha a nebo něco jiného.Když ti to píše překroč.pln.tlaku tak to může být (turbo,hadičky,N75).

• Autor
Jestli ti to po opětovném nastartování chvíli jede normálně tak je to chyba kolem plníciho tlaku(turbo,hadičky,N75).Jestli nový start nemá vliv na výkon a auto stále nejede tak je to váha a nebo něco jiného.Když ti to píše překroč.pln.tlaku tak to může být (turbo,hadičky,N75).

a turbo se seká při 2500-3000 otáčkách, když je špinavé?

a turbo se seká při 2500-3000 otáčkách, když je špinavé?

jj měto padalo už od 2500,jeto klasika zatuhlá regulace lopatek jetu o tom hodně témat hledej,já měl ten samí problém,ale 9000km najetých bez problémů :p:palec2:

• Autor
jj měto padalo už od 2500,jeto klasika zatuhlá regulace lopatek jetu o tom hodně témat hledej,já měl ten samí problém,ale 9000km najetých bez problémů :p:palec2:

Kde jsi čistil ,jestli to není tajné, a kolik to stojí .Dík za informaci.

já v Brně u firmy RFAUTO,jinak napiš tu na foru humlovy toje borec který to dělá v tom servise,záleží jak to máš daleko do Brna :palec2:

jinak to můžeš vyzkoušet na turbu jestli ti nerazdrhává regulace,cca.2cm chod..

post-22633-1251018235_thumb.jpg

• Autor
já v Brně u firmy RFAUTO,jinak napiš tu na foru humlovy toje borec který to dělá v tom servise,záleží jak to máš daleko do Brna :palec2:

70 km to je celkem dostupné pro mě. kousek od Hodonína. Dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.